Sayfa 176/343 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

SN gandi sizde 7 lerden satış yaparım dıyen tayfadansınız galiba.fiyat hala ucuz tabi dün daha ucuzdu kar realizasyonu yapcam derken treni kacırmayasınız....gerçi 4 bin lotcuk diş kovuguna yetmez olsa ne olmasa ne...Genel kurul tarıhı tahmını mayısta olur 3. Ay karı ve temettu oranını beklicez.min yuzde 10 dıye kar dağıtım politikamız var buda en az gecen senenın yarısı kadar temettu cepte demektır.

2. Son bilanço benim için olumlu anlamda sürpriz yaptı...7 tl’den önce satmam demiştim ancak güncel veriler ışığında 8,5 tl den aşağı satılmaması gerektiğini düşünüyorum

3. Başta sayın yarımada'nın firma ile ilgili olumlu tespitlerinin yanı sıra
    % 300 bedelsiz potansiyeli
    bir de eski kaşarların (sahte,kalitesiz) ilgisini ilave edersek :oleyo:

durum fena değil gibi..

4. Sn gudukyatirimci egitim sart derken ne demek istediniz anlanadim.ben egitim fakultesi mezunu ama ticaretle ugrsasan biriyim.2020 ye kadar borsadan beklentim yok bu nedenle hedef fiyatima gelince bir miktar sattim.anormal olan nedir?

Bugun TR İzöirden eski bir dostumla vats up tan yazıştık.izmirde bulunan TR nın önemli jant uretıcısı fab larını satılıga cıkarmıs.yabancılara satacakmış...patron zararda mı dedım yok ederının üstünde fıyattan satacakmış.izmir sermayesı zora gelmez işine gelınce satar.cb den de böyle hareket beklıyorum.unlu iyi bir satış aracı kurumudur.portfoyı geniştir...ytd

6. buralar boşalmış kimseler yok satan bukadar çokmu

7.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Bugun TR İzöirden eski bir dostumla vats up tan yazıştık.izmirde bulunan TR nın önemli jant uretıcısı fab larını satılıga cıkarmıs.yabancılara satacakmış...patron zararda mı dedım yok ederının üstünde fıyattan satacakmış.izmir sermayesı zora gelmez işine gelınce satar.cb den de böyle hareket beklıyorum.unlu iyi bir satış aracı kurumudur.portfoyı geniştir...ytd
    bırakın satmasın da iyibir temettü kar devamlılıgı emeklilik fonlarını çekebilir olura şayet mal zatan cb de iyi fiyattan paslar onlara iki gündür aklımdan geçenleri yazmak istedim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    bırakın satmasın da iyibir temettü kar devamlılıgı emeklilik fonlarını çekebilir olura şayet mal zatan cb de iyi fiyattan paslar onlara iki gündür aklımdan geçenleri yazmak istedim
    İyi bir temettü, bana göre 30 kuruş ve üstü iyi bir oran peki size göre ne kadar temettü oranı iyi bir orandır?
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Sayfa 176/343 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •