Sayfa 176/1005 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Viop LXI

1. o zaman yanlışları savunmayacaksın..bak Suriyelilere 4 daire verdik, alçı sıva için..adamlar işin içine zıçtılar hepsini kovaladım..
    yani seninkilerin dediği gibi, Suriyelilerin etinden sütünden faydalanın diyor ya..eti sütü yok bunların

2. cümleten iyi akşamlar ... düşük kaldıraç bearish devam etmeyi tercih ettim .. ..ytd.. .. gece amerika izleyelim bakalım .. .s&p500 ne yapacak ? kısmet .
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3. benim savunduğum teknik analiz senin boyunu aşar kardeşim..çocuk oyuncağı değil bu..varsa beklentin yazarsın ben yukarı trende inanıyorum dersin..sıkıyorsa..biz de bakarız bu adam neyine güveniyor da yukarı bekliyor deriz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    o zaman yanlışları savunmayacaksın..bak Suriyelilere 4 daire verdik, alçı sıva için..adamlar işin içine zıçtılar hepsini kovaladım..
    yani seninkilerin dediği gibi, Suriyelilerin etinden sütünden faydalanın diyor ya..eti sütü yok bunların
    AĞA SENİN neyin kafasındasın...KİM SURİYELİLERİ SAVUNMUŞ(ŞİMDİLİK)?

BEN gitsinler-ortam uygun diyorum..

Sen ''işi bilmiyorlar'' diyorsun..''sonra 3 türkle işi temizliyorum''diyordun...

Ben de sana ''o zaman onları çalıştırma ve burada ağlama'' diyorum...Gitmeleri için-mutlu olarak - ortam oluşmaya başladı..

5. ben demiyorum senin adamların diyor..diyorlarki Suriyelilerin etinden sütünden faydalanın işte değerlendirin diyorlar..ben değerlendiremedim diyorum..kalite sıfır diyorum..acaba titiz davranırsak iş çıkartırlar mı diyoruz ..malesef olmuyor..
    adamlar çok güzel çocuk yapıyor ama..bu konuda çok başarılılar..başka bişey bilmiyorlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    benim savunduğum teknik analiz senin boyunu aşar kardeşim..çocuk oyuncağı değil bu..varsa beklentin yazarsın ben yukarı trende inanıyorum dersin..sıkıyorsa..biz de bakarız bu adam neyine güveniyor da yukarı bekliyor deriz
    Seninle eğleniyoruz ...Beni arkadaşlar bilir..SİYASİ-HAYAT GÖRÜŞÜ olarak buradakilerin çoğundan farklı cenahtayım..Ama kimse bıst100 de, ORTA VADELİ ÖNGÖRÜLERİME laf edemez..

ÜSTELİK KAYITLI OLARAK..

Bu konuda seninle konuşmam bile...

17 ekimde defalarca yazdım...istersen yapıştırayım..8400-700 diptir diye..

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kazanmanı canı gönülden isterim lakin kasaya bugün yeni gıcır gıcır 7bin5yüz cetun atılmış
    Lönk için acele etmeyeydin eyiydi, gerçi sen işini bilün
    neyise
    Kaybedersende daha önceki kazandıklarına sayarsın
    Yarın ki zopa için şindiden geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum palişkona
    Akşama pasta çıkınca bakalım bugün kasaya kac dene yeni gıcır gıcır cetun atılmış,
    Şaka maka bi yannı
    Aslında bugün 11209 dan lönkleseymişsin yiyimiş mertabi

Gel şimdi alemin şortörlerini tebrik et
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Yıkılan mezara mı üzüldün..VAH CANIM..TEK DERDİN O OLSUN...ALLAH,başka dert vermesin..

HAMA da, kimyasal silahla onbinleri katleden bir leşin mezarını yıkmışlar..Mutlak diktatör.

PEKİ SEDENAY hapishanesine bekar olarak girip,defalarca tecavüz sonucu 3-5 çocuk ile çıkana...aklını kaybedene...preslenen insanlara üzüldün mü?

İslam hakkında kaç kitap okudun ki,ahkam (iman ile ilişkilendirme olayından dolayı soruyorum )kesiyorsun...-hüküm veriyorsun.
    Sen cidden psikolojik vakasın

Büyük islam filazofu her daim ahkam kesen Abka...

Cidden milletin uğraştığı kadarsın...
    Neyse herkesle kavga edenle de kavga etmeyelim...

Sayfa 176/1005 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •