o zaman yanlışları savunmayacaksın..bak Suriyelilere 4 daire verdik, alçı sıva için..adamlar işin içine zıçtılar hepsini kovaladım..
yani seninkilerin dediği gibi, Suriyelilerin etinden sütünden faydalanın diyor ya..eti sütü yok bunların
o zaman yanlışları savunmayacaksın..bak Suriyelilere 4 daire verdik, alçı sıva için..adamlar işin içine zıçtılar hepsini kovaladım..
yani seninkilerin dediği gibi, Suriyelilerin etinden sütünden faydalanın diyor ya..eti sütü yok bunların
cümleten iyi akşamlar ... düşük kaldıraç bearish devam etmeyi tercih ettim .. ..ytd.... gece amerika izleyelim bakalım .. .s&p500 ne yapacak ?
kısmet .
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
benim savunduğum teknik analiz senin boyunu aşar kardeşim..çocuk oyuncağı değil bu..varsa beklentin yazarsın ben yukarı trende inanıyorum dersin..sıkıyorsa..biz de bakarız bu adam neyine güveniyor da yukarı bekliyor deriz
AĞA SENİN neyin kafasındasın...KİM SURİYELİLERİ SAVUNMUŞ(ŞİMDİLİK)?
BEN gitsinler-ortam uygun diyorum..
Sen ''işi bilmiyorlar'' diyorsun..''sonra 3 türkle işi temizliyorum''diyordun...
Ben de sana ''o zaman onları çalıştırma ve burada ağlama'' diyorum...Gitmeleri için-mutlu olarak - ortam oluşmaya başladı..
ben demiyorum senin adamların diyor..diyorlarki Suriyelilerin etinden sütünden faydalanın işte değerlendirin diyorlar..ben değerlendiremedim diyorum..kalite sıfır diyorum..acaba titiz davranırsak iş çıkartırlar mı diyoruz ..malesef olmuyor..
adamlar çok güzel çocuk yapıyor ama..bu konuda çok başarılılar..başka bişey bilmiyorlar
Seninle eğleniyoruz ...Beni arkadaşlar bilir..SİYASİ-HAYAT GÖRÜŞÜ olarak buradakilerin çoğundan farklı cenahtayım..Ama kimse bıst100 de, ORTA VADELİ ÖNGÖRÜLERİME laf edemez..
ÜSTELİK KAYITLI OLARAK..
Bu konuda seninle konuşmam bile...
17 ekimde defalarca yazdım...istersen yapıştırayım..8400-700 diptir diye..
Yer İmleri