NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bu ülke artık kolay kolay iflah olmaz. Millet olma bilincini yitirmiş birbirini sevmeyen yığınlar haline gelmis bir topluluk. Heryerde beceriksizlik ve liyakatsizlik kol geziyor. elle tutulur tek bir basari bile yok hersey yok olma noktasinda mondros ve sevr son sürat uygulamada oyle bir iki roket yapmayla milleti kandirmayla olmuyormus degilmi liyakatsiz yonetim. Ulkenin en buyuk sehirleri , ormanları cayir cayır yaniyor. Birakin notu borsayi faizi ulke elden gidiyor
Emlak hani beni engellemiştin sen? Ben senin gibi okuduğunu ve anlatılanları anlamayandan hiç hoşlanmam.
Zoruna gitmesin ben Ak Partili değilim hele sen gibi hiç değilim. Sen aynen bu kafayla devam et. Çarşın pazar ola.
Red list ettim geçtim seni.
Bulunduğumuz yer Viop topiği ama ısrarla burayı siyaset meydanı haline getiriyorsunuz. Benim de siyasetle işim olmaz.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
burası viop topici mi ?
![]()
sen viop işlemi yapmıyorsun ki ... abuk subuk gündem dışı haberlerle viop topicini ! sabotaj ediyorsun.
kendini akıllı falan mı sanıyorsun ?
viop oynamayanlar çekip gitsin. düzelir burası merak etme
reyizin ben çobanım sözü. size neden bu kadar batmaya başladı ?
meee çokta tılsımlı bir kelime değil.
![]()
Günaydın cemaat iyi pazarlar
Enflasyon kimsenin umurunda değil. Pandemi zamanında dağıtılan bedava paralar özellikle bizim ülkemizde uygulanan extra nas politikasıyla zıvanadan çıkan emisyon hacmi ve borç yükü enflasyonla geri alınıyor. Bu sadece bizim ülkemize has değil. Bir de belli ki sınırlardan ve etnik kökenlikten gelen büyük hesaplaşmalar, savaş çıkartmalar üç beş sene içinde dünyada gerçekleşecek. Deli gibi dünya silahlanıyor biz dahil. Misal abd borcu stabil ortamda hayatta kapanmaz savaş ekonomisi gerekiyor. Kısaca silahlanma zamanı ekonomik parametreler kimsenin zikinde değil. Bu kaos devam ettikçe zikzaktan ne kazanırsak artık…
Viop güzel döndürenler iyi kazanacak hisseciler tahtacı beyefendilerin keyfine kalmış. Benim gördüğüm jöleli konseyi dağılmış herkes kendi tahtasına yol almaya başlamış gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
seneye orman bakanlığı kapatılır tahminimce.. seneye orman diye birşey kalmayacak gibi .
toprak bakanlığı açılabilü.. veya kül bakanlığı.
ülke resmen yanıyor... meclis tatilde.. şuan yatlarda katlarda bronzlaşıyorlardır
zaten ekonomi falan konuşulmasında...gerisi önemli değil.
içme sularına kadar bile düşmüş bir zihnetiyetin. orman umrunda olabilir mi ?
![]()
EUROFIGHTER savaş uçakları, nato ülklerine karşı kullanılmayacak şartıyla alınmış..İsrail ve ABD işgali altındaki Suriyeye karşı da kullanılmayacağına göre geriye İRAN kalıyor..geçmişte Irak-iran savaşı gibi bir savaşın alt yapısı mı bunlar diye konuşuluyor..
iki ülkeyi birbirine kırdırılmasının planı mı bunlar diye yorumlar çoğalmaya başladı..
Yer İmleri