Dostlar Abarti düsusler olmadikca #glryh yasak listesine ekledim..Sakin ha sakin ful girmeyin bu hisseye %20 maksimum...inatlasmayin..piyasadan büyük deilsiniz..Hersey karlilik deil..(kar geldi sonucu gördunüz)Hisseye asik olmayin..Hele hele o hisse alt pazarda ömür boyu bürut takasta islem göreecek imtiyazli payla yonetilecek ve patronu guven vermiyor ise Asla...Halka arz vs dogmamis cocuktan verim beklemek kararsiz piyasada mantiksiz olabilir...Twiterden birkac arkadasi buraya yönlendirmistim..Bilancodan dolayi ucuz oldugu kanaatine kapılıp malesef pozitif yorumlar yazdim..Benden etkilenmis iseler özür dilerim..Araci kurumlar arasında onümüzdeki donemlerde ciddi rekabet ve sonucunda karlılıklarinin dusecegini öngoruyorum 2 ci ceyrek ile birlikte....(ben 100binde 6 oranla islem yaparken ..(ortalama 60 milyon hacim iki kurumdan...)Isık menkul 0 komisyon kampanyası baslatti..burdan yola cikarak rekabetin boyutunu gorebilirsiniz..ha derseniz kredi kullanimindan gelirler vs...ordada ciddi rekabet basliyor cok iyi teklifler geliyor..Piyasadan ve tecrübelerimden yola cikarak edindigim kanaatimdir..unutmayın borsada fırsat bitmez...Düsüncelerimde yanılmak dilegiyle.....Y T.D.
SM-A505F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri