Ya çok bilen çok yanılır ya da sen de bir iş var şüphe duymaya başladım
Valla ne dersen de ama bir bahtsızlık var şu dünyada aç gözlü olmayacan demek Ata satışa başladı ama karşılıyorlar 1,37 desteği hala çalışıyor gözüküyor 1,43 kapanışı ve artısı olmadıkça görünen gitmeyecek bakalım Ata ya burdan mal sattırma derdindeler gibi Cuma genel kuruldan süpriz bir karar çıkarmı onu bekliyorum artık 2,00 den alıp 1,38 e gelmişken 1,30 a satsam ne olur deyip bekliyorum bakalım belki belki diye burdayız belki döner![]()
Burda mantığıma yatmayan birşey var ondan bekliyorum aslında bu adamlar bu yabancı ortağı kullanarak hisseyi 3,00 üzerine hatta Galip le araları çok iyi 6,00 üzerine bile atabilirlerdi ve ordan istedikleri satışı yapabilirlerdi neden GEM üzerinden sürekli aşağı basarak satış yapıyorlar anlamak zor birde hergün yukarı kademede en aşağı 700 k 800 k satış baskısı mal satmak isteyen böyle satmaz malı ilk beş kurum halen anlaşma öncesi hissesini koruyor Garanti hariç sanırım buda enterasan geliyor Ata satışlarını bu ilk beş kurum karşılıyor özellikle AK yatırım ve bu arada Gedik yatırım gibi işin kurdu bile bu yükselişe rağmen portföyünü boşaltmadı aksine alımdalar hala bunlar bu işin daha başındayız mı dedirtiyor adama ve bekletiyor burda tabi bunlar işin çakalları bizim böyle düşünüp beklememizi istemiyorlardır umarım ama ky zaten çoktan boşalttı malı sanırım kalan fazla yok burayı zuyiret edenlerden ve twiter den belli şimdi sermaye artırımını beklemek ve sonrası piyasaya sürülen hissenin toplanmasını veya kendileri topluyor ise GEM üzerinden çoğaltılan hisselerin kendi hesaplarına aktarılması beklenecek şu aşamada önümüzde Cuma genel kurul var bu kadar dolaba bir kılıf lazım SPK bu oyuna gelmeyebilir bunun için kasaya giren para ile bir iş yapmaları lazım göz boyamak için bakalım ne çıkacak genel kuruldan
20000 zararla çıktım onbeş gün sonra gorusuruz
Ata 130 k sattı günlük 300 k satışı var daha 170 k satacak kapanış 1,36 veya altı günde bir iki kademe gider arada bir iki gün boş geçiyor 1,20 den bir çizik atar tekrar 1,30 a görünen yol bu karar vermek zor en azından cuma genel kurulu beklemek istiyorum dedim ya ha 1,37 ha 1,30 artık
Yer İmleri