Sayfa 177/1023 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

IMF 1999 da gelene kadar ben sistem dışıydım ...Olup biten si....değildi.....Kafa rahat yarın paraya el koyarlar mı , banka battı mı,banker kaçtımı , dolar ne olacak , gibi sorular sormazdım...Mal yastıkta kafamı rahatlatırdı...Sisteme girdikten sonra baş ağrısı bitmedi....

2.  Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Borsaya bak!
    Ekonomi yönetimine bak!
    Muz cumhuriyeti amk...cuma karar çıkar,pazar iptal et...

Spk :amacı ve kapsamı açıklanan, pay piyasalarını ve yatırımcıları desteklemeye yönelik 13.07.2018 tarihli ve 30/831 sayılı Kurul Kararı’nın kamuya açıklanmasının ardından oluşan spekülasyonlar ve yaratılan olumsuz algının; mezkur Kurul Kararı ile piyasaya sağlanması umulan faydaların ortaya çıkmasına mani olacağı değerlendirildiğinden, Kurul Karar Organı’nın 15.07.2018 tarihli toplantısında, söz konusu kararın kaldırılmasına karar verilmiştir.”

Ben de gelmişim gavur memleketlerinde binbir zorlukla kazandığım parayı buraya gömüyorum!
    Hay aklıma s.çayım...
    eğer kararı iptal etmeselerdi pazartesi borsadaki satışı tahmin bile edemiyordum. iptal etmelerine rağmen bunun etkileri pazartesi görülebilir. hukukun askıya alınması ve bir kişinin veya bir kurulun kafasına göre kararlar verebilmesi veya kanunların hızlıca değiştirilebilmesi güveni sıfırlar. bakalım önümüzdeki dönemde bu yaklaşımın etkileri neler olacak...

not: hayatımda bu ülkenin borsasına para yatırmadım, yatırmam da.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
    [QUOTE=mdemir;

not: hayatımda bu ülkenin borsasına para yatırmadım, yatırmam da.[/QUOTE]

para kaybetme zevkinden hep mahrun kalmışsın

4. cumhurbaşkanı nasıl olur diye merak eden açıp hırvat c.başkanına tv.de baksın

rakip futbolcular, hakem kadrosu herkesle tek tek kucaklaşıp öptü kutladı, bravo

rus hatunları görünce derler ya bunları allah yarattıysa bizimkileri kim yaratıyor, aferin ablaya..?

5.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Bir diğer konuda dolar 2019 2.çeyrek sonu dolar tahminini 5,50 veren kurum için şunu yazmıştım. Hiç hesaplamayanlar için...
    O zaman su an bile faiz kafa kafaya ama ilk faiz artırımıyla birlikte 10 gün sonra tl daha karlı olacak.
    100 bin tl Ing-E turuncu hesap 365 gün vade, ara ödemeli hesap sonu vergiden sonra 17050 TL getiri= Toplam para 117050TL
    Dolar an itibariyle 100bin/4,85 =20,618 usd + Ing %4 faizli mevduat sonu 21281,95 USD *5,50=117050 TL
    Not: Doları direkt yüksek veren kuruluştan 5.50 aldım.
    Yalnız kuruşu kuruşuna aynı çıkıyor çok komik oldu.
    Çok objektif, tarafsız bir yorum ve hesaplama olmuş.
    Ellerinize sağlık.

6. Mal Varlığı'nın Dondurulmasını Değerlendirme Komisyonu kuruluyor. Komisyon, Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanı'nın başkanlığında toplanacak. Komisyonda, Cumhurbaşkanlığı ve MİT'ten görevlendirilecek bir üye, İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü, Dışişleri Bakanlığı Araştırma ve Güvenlik İşleri Genel Müdürü ve Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürü görev yapacak. Ticaret Bakanlığı, ekonomik faaliyetlerin dış ticarete dönük yapılandırılması için gerekli tedbirleri alacak ve uygulayacak. İlaç fiyatları ve bütçe de Cumhurbaşkanı tarafından belirlenecek.

https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...e-2023-formati

Vaaay be..Mal Varlığı'nın Dondurulmasını Değerlendirme Komisyonu ?

7. Bu sayfanın sol köşesinde Toyota chr de 23150 tl. indirim diye reklam çıkıyor. Onlarda anlamışlar doların zıp zıp oynayacağını . Dolardan kazananları bekliyorlarmış.

Sayfa 177/1023 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •