Sayfa 177/464 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. Kar 16 trilyon.toplam borçlar 29 trilyondan 12 trilyona inmiş.sirketin faaliyet karına gelince.zaten elinde tek bir otel var.ordan gelecek kar veya zarardan bisey beklemek mucize olur.onumuzdeki süreçte şirketin faaliyet alanı degistirebilecegini veya dışardan başka bir şirketin ulasi satın olarak borsaya girebileceğini dusunuyorum.son günlerin fenomen hissesi denge de bu durum oluşmuştu.kagit 2 liralardan 10 lira gibi bir fiyata yükselmişti.hisseyi yükselten isim ise ulaşa hiç yabancı olmayan özdemir uçar olduğu söyleniyor.ulasin yönetim kurulu üyesi yani.yarin ila hayrola.y.t.degildir.

2.  Alıntı Originally Posted by bigborsa Yazıyı Oku
    Adam kazanmaya alışmamış,
    1,42 ağlıyordu
    2,08 oldu ağlaması daha da arttı
    Bilanço süper geldi
    Yandım anam diye bağırıyor
    3,33 olduğunda kendini bir yerden atacak

Çok basit düşün paranın tamamını kaybettin diyelim
    Ne olacak, yeniden başlarsın, sıkıntı yok

ytd
    İşte hepsi bu kadar! Kasmanın ne alemi var. Her bitiş başlangıç için bir fırsattır. Güneşli günler geliyor. Mutlu olun biraz yav!

3. Doğrudur çalışanı yok diyorlar.Oteli Euro olarak kiraya vermiş.Yani çalışan personel kiralayanın oturduğun yerden para kazanıyor hesabı

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

4. Dünya Bitcoin diye bir sanal paraya para bağlıyor
    Siz alacaklar EURO, ödemezse %25 ceza ve eski anlaşmadaki daireler dükkanlar geri alınacak
    Diğer otel kirada, çok güçlü bir grupta (Polat) tatilat yapsa otel değerlenir, marka değeri zaten uçtu
    Kirada sorun yok, olursa geri alır, müşteri portföyü genişledi
    Rusya çözüldü

Görünen açık satmışsınız
    Biz sizi kazıklayacağız diye korkunuzdan altınıza kaçırıyordunuz

5. [QUOTE=bigborsa;1111723]Dünya Bitcoin diye bir sanal paraya para bağlıyor
    Siz alacaklar EURO, ödemezse %25 ceza ve eski anlaşmadaki daireler dükkanlar geri alınacak
    Diğer otel kirada, çok güçlü bir grupta (Polat) tatilat yapsa otel değerlenir, marka değeri zaten uçtu
    Kirada sorun yok, olursa geri alır, müşteri portföyü genişledi
    Rusya çözüldü

Twiterde engel listesini azad et bigborsa yarın ki tavan hatrına ytd )

6. Keske cıksa bu forumda olup da cıkmasını istemicek bir allahın kulu yoktur millet eskiden beri beklio hep aynu kişiler forumda en yeni kim ne zaman türedi herkes bilio ztn nese ins tavan tavan yaparız gideriz 1;85 maliyetim 48 bin lotum var bekleriz ocağa kdr belki b grubu olur yeni hikayemiz bu bekleriz

7.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    Keske cıksa bu forumda olup da cıkmasını istemicek bir allahın kulu yoktur millet eskiden beri beklio hep aynu kişiler forumda en yeni kim ne zaman türedi herkes bilio ztn nese ins tavan tavan yaparız gideriz 1;85 maliyetim 48 bin lotum var bekleriz ocağa kdr belki b grubu olur yeni hikayemiz bu bekleriz
    B grubu garanti şirket başka faaliyet alanına girebilir sermaye artırımları gelebilir
    Ve ya denge holding gibi satın alınabilir herşey mümkün ytd

8.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    B grubu garanti şirket başka faaliyet alanına girebilir sermaye artırımları gelebilir
    Ve ya denge holding gibi satın alınabilir herşey mümkün ytd
    Mayıstan beri tasıoz bari 1 yıl olsun da göreyim bakalım nolucak hersey mümkün bni umutlandıran 3.97 direnc olayı orayı deneyebilir canak orda mı tamamlanıo ;)

Sayfa 177/464 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •