Sayfa 177/969 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    fazla aşağısını beklemek hayal olur nasıl baskı kurulduğunu görüyorsunuz sadece biraz sabır 3-4 senedir bekleyen arkadaşlarımızda bütün zararlarını çıkartıp kara geçecekler
    pırlanta gibi şirketler var portföyde
    en küçüğü dediğimiz yada sandığımız nevotekin silikon vadisinde yeri 375000 USD ye satılan ürünü var herbiri bir cevher ufak bir haber fitili ateşleyecektir
    Anlayamadım, yeri 375bin dolar olan ürün derken, nevotek'in ona muadil ürünü mü var demek istiyorsunuz.

2.  Alıntı Originally Posted by dudu Yazıyı Oku
    1.70 kadar veren allah'in dan bulsun su mubarek gunde..

Syg,
     Alıntı Originally Posted by kızılat Yazıyı Oku
    borsa beddua yeri değil.
    Paran varsa hisseye inanıyorsan alım fırsatın olur. Inanmıyorsan ne işin var burada alana satana bedduaaaaaa
    mübarek gündeeeeeeee
    21,06,2017 ne kadar komik ve psikolojiiiiiiiiiiiiii uyutmalar devam ediyor

3.  Alıntı Originally Posted by dudu Yazıyı Oku

Syg,
    1,73 iyi duruyor.1,70 gösterene teşekkür et.
    Hissenin tekniği diri duruyor.1,73 e global gibiler hemen alıcı olarak geliyorlar.
    Hacim olmayınca görüntü zayıf gibi lakin potansiyeli büyük.1,73 üstü glob yüklü hisse çekti
    21,06,2017 arkasından bunu yazıyorum. Hemen hissedekileri uyutmak için1,73 üstüne atılıyor.
    Ne by george nede duduya yeminle o vermeyi ben yapmıştım nedeni kademe analiziydiiiiiiii
    spek çok akılllıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııı

4.  Alıntı Originally Posted by dudu Yazıyı Oku

Syg,
     Alıntı Originally Posted by ozgurgg Yazıyı Oku
    global bunu hep yapıyor. Geçen haftada aynı şekilde vermişler ve hisse artı kapamıştı.

Tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
    pala dostum oda olur. Bur da kimi uzun vadeci kimi de trade peşinde.
    Dudu ortağın kalbi biraz çarpmış. Oluyorrrrrrrrrrrrrrr ne diyelim ki
     Alıntı Originally Posted by dudu Yazıyı Oku
    ben daha fazla dayanamayacagim, geri kalan mali da kusacagim..

syg,
     Alıntı Originally Posted by pala Yazıyı Oku
    alıcı var da 1.90 a mı vermedik?
    sn pala dan jentilmence verilen cevap 21,06,2017 de

5. Bunları niye yazdım birazda nostalji oldu.
    Buranın speği çok akıllı ben yıl başı ocak ayı ortası girmiştim nisan da ayıktım geri çekildim.
    Takibe az lot la devam ettim. Baya zaman kaybettim teknik bakınca o dönem başka hisseleri kaçırdım.
    Kısmete inanırım nasipten ötesi olmaz.burda yazan arkadaşların hepside iyi niyetli olduğuna inanıyorum.
    Kimseyi kırmak rencide etmek için yazmadım spek 110 bin endeks dönüşü 1,73-1,75 bandını 05,10,2017 de
    vizeeeeeeeeeeeeeeeee krizi bahane ederek kırdııııııııııııı uykudan hala uyanamayanlar varsa ne deyim burası borsaaaaaaaaaaaaaa tabiri herkese saygılar sunarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm alan alır satan satar bekleyen bekler herkesin aklı kendine yyyyyyyyyyyyyyy ttttttttttttttttttttt dddddddddddddddddd

6. Hissede yüklü miktarda bekleyen arkadaşlarımız varsa da kısa zamanda zarardan çıkarda kar a geçmeleri dileğiyle.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILAT Yazıyı Oku
    Bunları niye yazdım birazda nostalji oldu.
    Buranın speği çok akıllı ben yıl başı ocak ayı ortası girmiştim nisan da ayıktım geri çekildim.
    Takibe az lot la devam ettim. Baya zaman kaybettim teknik bakınca o dönem başka hisseleri kaçırdım.
    Kısmete inanırım nasipten ötesi olmaz.burda yazan arkadaşların hepside iyi niyetli olduğuna inanıyorum.
    Kimseyi kırmak rencide etmek için yazmadım spek 110 bin endeks dönüşü 1,73-1,75 bandını 05,10,2017 de
    vizeeeeeeeeeeeeeeeee krizi bahane ederek kırdııııııııııııı uykudan hala uyanamayanlar varsa ne deyim burası borsaaaaaaaaaaaaaa tabiri herkese saygılar sunarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm alan alır satan satar bekleyen bekler herkesin aklı kendine yyyyyyyyyyyyyyy ttttttttttttttttttttt dddddddddddddddddd
    2013-2015 arası gayet iyiydi temettülerle bir araba bir de ev peşinatı çıkartıyordu. Film ondan sonra kopuyor. Kağıt çıkmasa temettü verse gene yeter bana. Dediğiniz gibi nasipten öte yol gitmiyor, beklemeye devam.

8.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Anlayamadım, yeri 375bin dolar olan ürün derken, nevotek'in ona muadil ürünü mü var demek istiyorsunuz.
    bizzat kendisinin ürünü
    http://itprice.com/cisco-gpl/NEV

Sayfa 177/969 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •