İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
valla temelde doğru ama söylüyorsun ama sen ben ne için buralardayız bazen anlamıyorum. hele biz neyse de senin yatırım mantığın ve yatırım durumların da bize göre daha sağlam sayılır. Yukarıda "10 kademe "dediğin kısında şunu demek istedim. Disiplin...mesela senin ka kadar disiplinli bir Üstat olsaydık, gördüğümüz uyumsuzluklara uyar satar kenarda bekler lot artırırdık şimdi. senalıyorsun sürekli ama o da bir metod.ve metoduna bağlısın. Ancak lot arttırmak da bir yatırım yöntemi...Senin bir sistemin var. yılardır uyguluyorsun ve disiplinlisin..Tebrik etmek lazım. Ben zaten 6 yıl ara verdim veni yeni ısınyorum. Ama yine haklısın görüyorum ki aynı kurtlar sofrası..İyi ki samimi konuşan arkadaşlar var senin gibi..
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
Ayrıca özelden seninle paylaştığım konuların cevabı da büyük oranda yazdığın satır aralarında geldi Kentuf, almış odum sağol.
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
selam arkadaşlar buralardan ykb almak sizce mantıklı mı? Birde düşündüğüm diğer bir banka garanti. ikisi arasında kararsız kaldım.
Orta vadede banka hissesi her zaman iyidir, şu anda tilki uykusunda..
eninde sonunda uyanacak
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
siz hangi borsaya bakıyorsunuz
yurt dışı adr lere falanmı ???
şuan ben hesabımda herhangi bir anormal hareket göremiyorum
en kötü maliyetli hesap 2.50 maliyet
en iyi maliyetli hesap 2.23 lerde
tahta 2.20 lerde
benim ana maliyetim 2.40 larda.
düşerse zaten ki düşmeyecek ilk mala yapışan kenelerden olacağım sizin gibi dışarda bekleyenlerde
daha düşük bekliyor olurken biz malda olacağız.
keşke düşse ne diyeyim de düşmüyor meret.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Düşecek demedik ki sayın Kentuf oyalar paranızı sizi fiyat ucuz değil dedik.
1.5 yıl bu fiyatlarda gidip gelse sizin için kazanç mı sayılır ?
Yer İmleri