Sayfa 177/318 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 2543 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: BERA - Bera Holding A.Ş.

1. Merhabalar arkadaşlar; görebildiklerimi bildiğim kadarı ile paylaşıyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın. Yanılıyor da olabilirim bana göre pozisyon açmayın .
    Grafik haftalık çanak ve kulp oluşumu tamamlanmış. RSI düşeni kırmış. MACD pullback yaparak yönünü yukarı çevirmiş.Hedef çanağı katlamak olması gerekli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

2. Günlük grafik;
    MACD pozitif bölgede, RSI düşeni kırmış geri gelip onayı almış ve kafasını yukarı yönde kaldırmış. Herşey olumlu.
    Bu hissede bir tek olumsuzluk var o da Twitter de dillendiriliyor. Ve sonrasında yoğun bir ilgi oluşuyor. Tahta sahibi bunu istemiyor bence çünkü daha önce de aynı şeyleri yaşadık. Teknik açıdan önü açıldığında Twitter daki yoğun ilgiden dolayı beklenen çıkışı yapamıyor.

Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

3. Bakın bu da 60 dakikalık grafik. MACD açısına dikkat edin. Teknik olarak mükemmel bir açı. Aroon kesişme gerçekleşmiş.Yani pazartesi normal şartlarda bunun kopması lazım. Sırasıyla haftalık, günlük ve saatlik grafikleri paylaştım. Artık söyleyecek birşey de kalmadı. Ben bu kağıdı 1,50 lerden beri taşıyorum. Arada sat - allarım oldu. Şu an yine hissedeyim .
    Yazdıklarım ve çizdiklerin eğitim amaçlı çalışmalardır. Asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.. herkese bol kazançlar dilerim

4. Bu da USD HAFTALIK grafik;
    RSI düşeni kurmuş onayını almış.
    Haftalıkların olumlu olması çok önemlidir. Hissenin orta vade yönünü belirlemekte etkilidir.

5. Ağzına sağlık ustam teşekkür ediyorum

6. Herşey olumlu iken neden pozisyon açmayı önermiyorsunuz

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan sezer Yazıyı Oku
    Ağzına sağlık ustam teşekkür ediyorum
    Rica ederim be demek. Ama lütfen herkes kendi kararını versin. Bu ortamda kimselere güvenmeyin, kendinizi teknik ve temel analiz konularında geliştirin ki kimselere muhtaç kalmayın. Ben grafiklerimde bazı bilgileri de paylaşıyorum ki öğrenmek isteyenlere katkısı olsun . Bol kazançlar dilerim

8.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    Herşey olumlu iken neden pozisyon açmayı önermiyorsunuz
    Hiçbirşeyin yüzde yüz garantisi yoktur. Öyle olsaydı evi arabayı satar kendim girerdim. Risk almadan para kazanılmaz. Bize düşen en az riski almaktır. Kimseye asla al veya sat demem , demedim de hiç. Eğer sizin olumsuz bulduğunuz bir şey varsa paylaşın lütfen, aydınlatın bizleri de

Sayfa 177/318 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •