Sayfa 177/418 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 3337 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Sormak istediğim bir soru var, geçmiş gönderileri okuyordum. Piyasadan alınıp çekilen 150 bin hisseyi kim aldı, ana ortak mı? Bunu ana ortak yaptıysa hangi amaçla yaptı? Aslında temel amaç günün birinde Piramit'i devre dışı bırakıp şirketi kottan çıkarmak mı? Sizce böyle bir gündem var mı ana ortağın aklında..
    Pit artik bu hissede yok, gecen sene gk'da bakti temettu yok satti gitti.
    Kottan cikma konusu artik bitti.
    Kimse bu hisseyi kottan cikaramaz, Piramit ana ortaga satsa bile hatta..
    Sen rahat ol, 1/500 mu alacaksin 1/100 mu git para kazan ve getir.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Tok alıcıysam ben de aşağılara yazar beklerim. Ancak belli bir rakama kadar almayı düşünüyorsam ve piyasa değeri uygun gördüğüm aralıktaysa o zaman 3-5 kuruşu kovalamam.

Ancak burada şöyle bir durum da oldu.. Ben hangi kademeye alış yazsam ya bir kademe ya da 3-4 kademe üstüme çekildi alışlar. 35.50'den bu yana kovalıyordum zaten. O sabah 36 gibiydi, alışı mevcut olan alışın 2 kademe üstüne yazdım. Bir baktım ki çok kısa süre sonra yeni alış kademesi benim 1-2 kademe üstüme çekilmiş. Ben yine üste çektim, onlar da üste çekti. Bu sefer beni çıldırttılar, dedim burada bir üst akıl var, tahtada dış güçler var, beni kendime düşürmeye çalışıyorlar, ama ben bu oyunlara gelmem dedim. 36.50'ye kadar çizdim. Hasta adamım ben. Fiyata değil, lot sayısına bakarım. O lot sayısını kafaya koymuşsam gözüm bir şey görmez. 36.50'yi temizledikten sonra da alışlarım orada duruyor. Ama bir baktım 36.88'lerdeyiz. Arada çok mesafe var. Dedim olmaz. Oraları da aldım 37'ye kadar. Sonra bir baktım satış 37.60. Dedim, 37'yi alan adam 37.60'ı almaz mı. Oraya kadar yine aldım. Şimdilik aklımdaki ilk partiye yaklaştım. Bir süre ortada olmam. Gevşetsinler. Kim yapıyorsa. Sonra 2. parti için yine geleceğim. Hızlıca, acısız halledip kapatacağım konuyu.
    Haklısın , Buradaki forumdaşlardan bagımsız olarak hisseyi takip eden birileri var o kesin.. Kademelere çok dikkat ediyorlar. Ufaktan ufaktan yukarı çekme çabası içerisindeler.. Sen yoksan zaten yüklü alıcı bulamazlar diyeyim

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

3. 35.40 diyebilir.. Twitter'da Kıvanç beye ait Most indikatörü bayağı işe yarıyor ..ytd değildir..

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by batu34 Yazıyı Oku
    Haklısın , Buradaki forumdaşlardan bagımsız olarak hisseyi takip eden birileri var o kesin.. Kademelere çok dikkat ediyorlar. Ufaktan ufaktan yukarı çekme çabası içerisindeler.. Sen yoksan zaten yüklü alıcı bulamazlar diyeyim

Batuhan
    Almaya çalıştın mı yukarı çekiyorlar..satmaya çalıştın mı aşağı çekiyorlar..bir de tahta sahipsiz deniyor..gizli bir el var..1 lotu bile hesaplıyor bence..

Alıntı Originally Posted by uaözcan Yazıyı Oku
    Almaya çalıştın mı yukarı çekiyorlar..satmaya çalıştın mı aşağı çekiyorlar..bir de tahta sahipsiz deniyor..gizli bir el var..1 lotu bile hesaplıyor bence..

İstediği kadar hesaplasın, bu tahtayı bir yılı geçti takip ediyorum. Alanlar 3-5 kademe için almıyorlar. 3-5 sene için yatırım yapıyorlar. Mesela ben vermem öyle 3 ten fazla oldu, aldım attım kenara. Ne kadar oldu tam rakamı da bilmiyorum 3 ayrı hesapta, bakiye para kaldıkça 100-200 alıyorum,. Dua etsinler elimdeki diğer hisseler bozuk biraz. Az kara geçmiş olsam duman edecem onları haberleri yok

6.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    İstediği kadar hesaplasın, bu tahtayı bir yılı geçti takip ediyorum. Alanlar 3-5 kademe için almıyorlar. 3-5 sene için yatırım yapıyorlar. Mesela ben vermem öyle 3 ten fazla oldu, aldım attım kenara. Ne kadar oldu tam rakamı da bilmiyorum 3 ayrı hesapta, bakiye para kaldıkça 100-200 alıyorum,. Dua etsinler elimdeki diğer hisseler bozuk biraz. Az kara geçmiş olsam duman edecem onları haberleri yok
    Hisse bu kadar sığken çoğunluk bu şekilde düşünüyorsa hedeflenen fiyat seviyesine geldiğimizde asla o seviyede duramayacağız denilebilir mi peki?

7. Temettü emeklisi olmayı planlıyor bir çoğu..o nedenle hissenin o fiyatlarda kalacağı varsayılabilir...herkes biriktiriyor. Aniden bir yükseliş olursa bir al sat dalgası oluşabilir.. ancak yatırımlar arttıkça kar ve temettü arttıkça belli bir ivme ile yukselebilirse herkes elinde tutmayi tercih edecektir..

8.  Alıntı Originally Posted by uaözcan Yazıyı Oku

35.40 diyebilir.. Twitter'da Kıvanç beye ait Most indikatörü bayağı işe yarıyor ..ytd değildir..

35.5 dedi.. tekniğin işlemediğini düşünsekte .. var bir şeyler..ya da birileri..35.4 den dönerse teknik olarak yükseliş şansı var.. ytd değildir..

Sayfa 177/418 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •