Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır
35.40 diyebilir.. Twitter'da Kıvanç beye ait Most indikatörü bayağı işe yarıyor ..ytd değildir..
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Almaya çalıştın mı yukarı çekiyorlar..satmaya çalıştın mı aşağı çekiyorlar..bir de tahta sahipsiz deniyor..gizli bir el var..1 lotu bile hesaplıyor bence..
İstediği kadar hesaplasın, bu tahtayı bir yılı geçti takip ediyorum. Alanlar 3-5 kademe için almıyorlar. 3-5 sene için yatırım yapıyorlar. Mesela ben vermem öyle 3 ten fazla oldu, aldım attım kenara. Ne kadar oldu tam rakamı da bilmiyorum 3 ayrı hesapta, bakiye para kaldıkça 100-200 alıyorum,. Dua etsinler elimdeki diğer hisseler bozuk biraz. Az kara geçmiş olsam duman edecem onları haberleri yok![]()
Temettü emeklisi olmayı planlıyor bir çoğu..o nedenle hissenin o fiyatlarda kalacağı varsayılabilir...herkes biriktiriyor. Aniden bir yükseliş olursa bir al sat dalgası oluşabilir.. ancak yatırımlar arttıkça kar ve temettü arttıkça belli bir ivme ile yukselebilirse herkes elinde tutmayi tercih edecektir..
35.5 dedi.. tekniğin işlemediğini düşünsekte .. var bir şeyler..ya da birileri..35.4 den dönerse teknik olarak yükseliş şansı var.. ytd değildir..
Yer İmleri