Sayfa 177/899 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Teşekkürler paylaşım için sn ekoloji ama orada bir ancak koymuş teknikci, doların hareketine bağlılık yaratmış. Twitter da okudum geçen çok guldum. Soda çıkarsa dolar çıkar mı diye yazmış. Döviz için sodanin hareketlerini takip etmeli diye. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Teşekkürler paylaşım için sn ekoloji ama orada bir ancak koymuş teknikci, doların hareketine bağlılık yaratmış. Twitter da okudum geçen çok guldum. Soda çıkarsa dolar çıkar mı diye yazmış. Döviz için sodanin hareketlerini takip etmeli diye. Ytd
    Tabi değişik bakış açısı döviz tradelari açısından 🤣 🤣 🤣

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Tabi değişik bakış açısı döviz tradelari açısından 🤣 🤣 🤣
    Tabi bunun soda olduğunu unutmamak gerek. Yani bugün böyle yarın öyle. Yorar terletir. Ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Mehtaplı gecelerde, hep seni andim. Belki gelirsin diye, boş yere yandım...
    Tuncay Turşucu yazmış yeni degerlendirmesini atmayı beceremedim, pek sevmesemde hikaye olduktan sonra yazılmasını. Hikaye olmadan önce yazmak gerek ki anlamı olsun. Müzikte hisseler eşliğinde dinlemek gerek sakin müzik dinlerdici yavaş yavas gidip gelenlere aheste, klasik müzik inişli çıkışlı çok klişe, sert muzik muzik rock, hard rock Metallica oooo çok tehlikeli hareketler, halay toplu hareketler eşliğindeki hisseler, bir de kolbastı var çok fena.. Ytd.

Keyfin iyidir inş.Bide 6 üstüne gitse SODA kimbilir neler döktüreceksin.Heeh vede peehh...
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

5. Millet buralardan mal vermez.Eğer mal kapmak isteniyorsa 6 üstüne atıp yukarı aşağı oynar milleti dökerdim mesela dedik yani....Heehhh...
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

6. Bugünde yukarı hareketine devam.5.91 5.95 ve 5,98 son ve hacimle geçilmesi gereken seviyeler.Artık 6 üstünde oynaşsın SODA.Bakalım yeşil oku nerede yakacak....Şu anda zorlaya zorlaya çıkıyor.Kendine has sert yeşil çubuklar olmasını bekliyorum ......

Geride belirttiğim gibi.Ayrıca bir yeşil çubuk yada çubuklar beklediğimi yazmıştım geride.Devamı gelir inş.

7.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    Millet buralardan mal vermez.Eğer mal kapmak isteniyorsa 6 üstüne atıp yukarı aşağı oynar milleti dökerdim mesela dedik yani....Heehhh...
    Yok öyle yucin hc hemen paçaları sıvama. Bugünün yarınını gorek bence 🤣 bu soda yahu...

8.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    Keyfin iyidir inş.Bide 6 üstüne gitse SODA kimbilir neler döktüreceksin.Heeh vede peehh...
    Keyfim bundan değil digerlerinden 🤫

Sayfa 177/899 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •