Sayfa 177/265 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227 ... SonSon
Arama sonucu : 2117 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ne oldu yine mi tutukluk yapti bu teker?

Allah kurtarmis beni bundan cok sukur..

Isinamadim bir turlu..

Iki defa girdim 1-1.5 sene tuttum.

Krs kazanamadim, lanet olsun deyip ciktim.

Samanci kagitlarina tovbe ettim.

Koc'un tirnagi olamaz.

Zaten aradaki pd ve f/k farkindan piyasanin da benim gibi dusundugu belli oluyor.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Sayın Dudu, borsanın efsanesi dudu.. senin gibi bilge bir zat niçin bunu yapar satmışsın gitmişsin işte kendin söylüyorsun ara ara gelip burada ki yatırımcı odağını niçin baskılıyorsun. itiraf et aklın hala burada değil mi biraz daha gevşese koşa koşa geleceksin değil mi..
    Sabancının ve bistin en güvendiğim hisselerindendir kendileri. Bırakınız sabancıyı bristonu arkasında devletler var desek eksik söylemiş olmayız.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by apa Yazıyı Oku
    Sayın Dudu, borsanın efsanesi dudu.. senin gibi bilge bir zat niçin bunu yapar satmışsın gitmişsin işte kendin söylüyorsun ara ara gelip burada ki yatırımcı odağını niçin baskılıyorsun. itiraf et aklın hala burada değil mi biraz daha gevşese koşa koşa geleceksin değil mi..
    Sabancının ve bistin en güvendiğim hisselerindendir kendileri. Bırakınız sabancıyı bristonu arkasında devletler var desek eksik söylemiş olmayız.

Mazosizm var bende mazosizm
    Basarisiz oldugum, kazik yedigim kagitlari da unutmam, kendime eziyet ederim..
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Samanci = Pismanlik

5. 26.50 de bekleriz.. daha ucuzu yok ona göre
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Mazosizm var bende mazosizm
    Basarisiz oldugum, kazik yedigim kagitlari da unutmam, kendime eziyet ederim..
    Syg,

29.00 direnci önemli, geçilirse 30.64 seviyesi var.. haftalık ve günlükleri güzel..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7. Adamlar temettü verdi 3mislini iki gunde geri aldı....ahh nerdee kordsa Ereğli,aksa oyuncusu brisa ya bir el atsa ..
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

8. Yine eldeki aksa ve kordsa yukarı bu brisa denen Sabancı'nın yuz karası aşağı...
    Son düzenleme : metyusanus; 12-04-2022 saat: 17:21.
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

Sayfa 177/265 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •