1 saatte 400bin hacim olacak,,günü iyi yerde kapatabilir diyorum,, ytd
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 saatte 400bin hacim olacak,,günü iyi yerde kapatabilir diyorum,, ytd
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devam tahtacı uzuncular burdan çıkmaz korkma kısacılar da 24 ü bekliyor heyecan yapma devam et
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...
Sen deyince tersini yapıyor tahtacı inşallah bu sefer söz dinler. Endex de patladı bu aradaYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...
10 ar bin lotları yukarıya barajı koydu emektar tahtacı
Eyyy speklerin kralı...
Sen son zamanlarin en kral speklerindensin bunu boyle bilesin...
Yarin 25 i goster...sana her yer İstanbul...
Tanrı seni korusun.Amin.
22,88 kapanış yarın 23.00 üzeri açılış cuma haftalık kapanış 25.00
Ey spek sana sorarım 7 yıldır bekleyen gerçek bir yatırımcı olarak çok mu çok bişey istedim!!!
Arkadaş millette ne mal varmış yukarılar dolu maşallah
Buranın tahtacısı nasıl nam yaptıysa kuşlu sitede bile böyük höstadlar ağzına bile almıyor ateksi
Yer İmleri