Sayfa 177/343 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. 2016 yil karindan 5 milyon TL.brut temettü vermişti, 2016 yılı kari 10 milyonun biraz üzerindeydi, temettü oranı brut %13.89 idi, 2017 yılı icin 10 milyon TL.brut temettü verir diye düşünüyorum, temettü oranı %27.78 olur,

2. Daha fazla verirmi verir,

Bence vermez ızkaynaklarda artsın daha Iyı bence....yabancıya satılırsa çarpan etkısıyle daha kazançlı olur

4.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Bence vermez ızkaynaklarda artsın daha Iyı bence....yabancıya satılırsa çarpan etkısıyle daha kazançlı olur
    Yabancıya tamamını satmazlar, olsa olsa yabancı ortak alırlar, vereceği örneğin 10 milyon brut temettüden ziyade zaten bu haber ile çift basamaklı fiyatlara gelir hatta 15 ve üstü fiyatları görmesi gerekir, yabancı ortaklık olur sadece bunlar tüm şirketi satmaz, çünkü geride Bakab ile ilişkili taraf olan pek çok firması var, temettu vermesini isterim, alırım temettüyü yine Bakab alırım önceki temettülerde olduğu gibi, çarpan etkisi önemli tabiki ama yabancı ortak olacak firma, dağıtılan temettüden ziyade her yıl düzenli temettü verebilen potansiyelde, kar'lı olan, buyume potansiyeli ve güçlü bir mali yapisi olan bir firmayı tercih edeceğinden temettünün 10-15 milyon TL.olması bu algıyı bence olumlu etkileyecektir,

5. 22 temetü aganın eli ntutulmaz

Yuzde 22mi temettu mıktarı mı 22 milyon hgısı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    22 temetü aganın eli ntutulmaz
    Sayın ÇIRAK bu 22 nedir güccükyatırımcı anlamadı, sizin tahmin ettiğiniz rakammı? yoksa şirketin açıkladığı temettü oranımı? Herkesin gönlüne göre olsun.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

8.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Sayın ÇIRAK bu 22 nedir güccükyatırımcı anlamadı, sizin tahmin ettiğiniz rakammı? yoksa şirketin açıkladığı temettü oranımı? Herkesin gönlüne göre olsun.
    benim temettü beklentim 22 milyon temennim kagatın üzerind irtiba ve büyük yatırım fonlarının dikkarini çekmek için temennim neden olmasın . birde son döviz hareketliligi dünya ticaretinin iyi konumda olması stoklardaki hammadde artışları 3 aylık bilançoyu gayet iyi gelecektir bu fırsatları CB degerlendirecegini bekliyorum KENDİ GÖRÜŞÜMDÜR

Sayfa 177/343 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •