Sayfa 177/185 İlkİlk ... 77127167175176177178179 ... SonSon
Arama sonucu : 1473 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
    Vah petkm,17 üstünde kalamadan 16.8 yaktı,çok öncedende 16 altına sarkmıştı,neydi zamanında efsaneydi,yatırımcının biri diyorki+aracı kurumlan bu hisse bedava diyor,çoğu hisse bunu katladı gitti diyor,örneğin garanti,bu hisse ile zamanında eşitti 7 cıvarı,garanti 160 olmuştu,şu sıralar 110 üstünde

2. Spenc hocam!
    Hani hep makinist ile beraber olacaktık.Ya diğerleri?
    Hep söylediğim gibi bu hisseden en son ben çıkarım.Ve kötü haberleri hep severim.
    Kalanlara ve yeni gireceklere bol kazançlar dilerim.

3. "Küresel enerji dönüşümünün tartışıldığı İstanbul Doğal Kaynaklar Zirvesi’nde, SOCAR Başkan Yardımcısı ve SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Anar Mammadov “Hydrocarbons in Transition: New Strategies and Future Outlook†panelinde konuşmacı olarak yer aldı.

Konuşmasında, SOCAR’ın enerji dönüşümüne yönelik stratejisini paylaşan Mammadov, hidrokarbonların rolünün dijitalleşme, verimlilik ve düşük karbon odağıyla yeniden tanımlandığını vurguladı."

Sn. Anar Mammadov aynı zamanda Petkim Yönetim Kurulu Başkanı ve yaklaşık 10 yıldır fiilen Petkim 'de değişik pozisyonlarda hep yönetici. olarak görev alıyor. Bir panelde de kendisinden Petkim 'e yönelik bir konuşma bekliyoruz.

y.t.d.

4.  Alıntı Originally Posted by salimyuna Yazıyı Oku
    Spenc hocam!
    Hani hep makinist ile beraber olacaktık.Ya diğerleri?
    Hep söylediğim gibi bu hisseden en son ben çıkarım.Ve kötü haberleri hep severim.
    Kalanlara ve yeni gireceklere bol kazançlar dilerim.
    Makiniste karşı asıl deprem sarstı malum, zaten önceki alintinda yazmışsın. Üstüne anne sağlığı, ameliyat vs derken ekstra başka şeylerde derken oldukça can sıkıcı bir süreç geçirdim aslında geçti de diyemem. Bundaki akrobatik hareketler yasanilanlarin yaninda hicbirsey tabi. Önce sağlık dediğimiz hususlar daha ağır bastığı için biraz uzaklaşmayi doğru buldum. Gerçi yazacakta sinerji olmadı haliyle. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by cemar Yazıyı Oku
    Spenc hocam nerelerdesin yahu ? Totem mi yapiyorsun yazmayarak
    Totem yemiyor bunda cemar hojam. Günlükte bulut üstüne bir çırpıda bilanço sonrası attık ama tekrar alt çizgiye bugün degdirdiler yine. Umarım altına inipte oyalanmaz tekrardan. Bulut yarın için alt sınırı 16.70, günlük destek 16.45, haftalık 1682.. tahtacı oynasmayi pek sevdiği için ne olabileceğini her zamanki gibi kestirmek çok zor. Dirençler malum 20-50 yi kestiği kısım bugün oraya sabahın ilk dakikalarında degdirdi geri çekti. O kesişim oldukça önem arz ettiği için geçen hafta oraya birden indirme yapmadığı gibi bugünde aksine birden değdirme yaptı. Kanımca o bölge 1695-97 oldukça birçok teknikciyi cezbetmis olmalı. Direnç olan o bolgenin yukarı kirilimi hacim olmazsa yine dobrosvki olabilir. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Grafiğe turkuaz bir kanal ekledim, orta bant kesikli çizgi kırılıp tekrar üzerine çıkamayınca aşağı süzülme devam etti.
    Sarımtırak trend 15.80 - 15.90 civarları haftalık aşağı kırılırsa kanal alt bandı 14.20 civarı.
    Üste doğru 17.51 lik fibo rakamının üzerinde düşeni de kırmış olur.
    Dandanakan hc bin grafiği gerilerde kalmasın. Benim gördüklerimin üzerine. Sürekli giremeyebilirim diye toparlamak istedim. Arz ederim. Ytd

7. PETKM HAFTALIK MARJLAR (nötr)
    Artan nafta fiyatı ve akabinde etilen fiyatlarının düşmesine paralel marj daralması sürse de geçtiğimiz haftaya göre %4 sınırlı toparlanmayla sürecin devam ettiğini görmekteyiz. Mayıs ayı spreadlerin nisan ayı ortalamasına göre %26 aşağıda kapattığını görmekteyiz.
    Mayıs25 SPREAD ORT. - 262$ / MAYIS 24 SPREAD ORT. 132$ (+%98)

Marbaş Menkul Değerler
    Hamdım Piştim Yandım

8. Spenc hocam öncelikle çok geçmiş olsun, tez zamanda acil şifalar dilerim.

Grafiğin güncel hali 16.41 fibo, sarı trend 16.20 haftalık 200 ema 15.82 şeklinde.

Sayfa 177/185 İlkİlk ... 77127167175176177178179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •