imtiyazli hisse ve halka aciklik oranlari konusu burada en cok konusulan konudur sanirim gecmis yazilardan takibini yapabilirsiniz sn. bensattimgitti.
bedelli konusunu da epey isledik ? ona da bakabilirsiniz. yani fk ile buyume konusunu ayirabilecek nitelikte 2 spk lisansina sahip bir danismansiniz.
bu konulara hakim olmaniz lazim. bizim gibi bos beles bir insan degilsiniz.
bu konularda sizin bizi bilgilendirmeniz lazim
Ben zaten biraz hisseyi araştırınca uzak durulmasi gerektiğini anlayıp sattım.a1 hikayesi yada masalı dışında hiçbir şeyi yok.sizin kiyasladiginiz hisselerde hangisinde halka açıklık yüzde 99? Şimdi bana yazmayın mal toplu diye.bu sizin inanmak istediğiniz bişey! Ortada toplu mal yok
sizlere bol sanslar
Rekabet Kurumu SPK'nın işlerine kolay kolay karışmaz. Geçen de yazdım 4 ayrı aracı kurumdan birisi Binde 6, bir diğeri Binde 1 komisyon alıyor. Üstelik Binde 1 komisyon alan aynı gün içinde aynı hissede yaptığım alış-satış işleminden tek komisyon alıyor. Aylık 100 milyon TL limit şartı var. Komisyon almamaya çok yakın ve kimse bir şey diyemiyor. Onu bırak aynı kurumda işlem yapan başka bir arkadaşıma Binde 5 komisyon uyguluyorlar.
Borsa İstanbul olsun SPK olsun işlem hacmini artırıcı eylemlere engel koymuyorlar sonuçta devletin kasasına giren mis gibi bir BSMV var.
komisyon oranlarinin rekabetci olmasi baska birsey, rekabeti ortadan kaldirmasi baska bir sey.
bu ayrim onemli.
bu sifir komisyon konusu araci kurumlar birliginde ciddi olarak ele alindiginin ve bir sonucunun olacagi acik.
bekleyip gorecegiz.
(onumuzdeki 3 ay ışık.menkul degerleri takip edelim bakalim hacmini ne kadar artiracak)
Hem hisseyi satmış..
Hem burada imtiyazlı hisseleri var mı diye soran yatırimcilar..
Hem kötü hisse deyip kol kesip satan hem de göz ucuyla eli al tuşunda tetikte bekleyen küçükler..
Daha düşecek deyip bu hisseye bulaşmayin yazıp dipten yakalayıp trade sevdalısı çilgın Türkler..
Sizede hayirli günler dilerim[emoji1][emoji1]
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri