Borsada bazı hisseler uçuk rakamlarda,ortalama olarak %1000 vs yapmış,bu hisseyi gördükçe onların yanında kuş sanıyorum,oysa o hisselerin çoğunun içi boş![]()
Borsada bazı hisseler uçuk rakamlarda,ortalama olarak %1000 vs yapmış,bu hisseyi gördükçe onların yanında kuş sanıyorum,oysa o hisselerin çoğunun içi boş![]()
Bedelliye katılış son 30 dk.
Gayet malum kimin elinde patlayacağını,bazen topiklerine giriyorum,girdiğime pişman oluyorum,oysa ellerinde çok az hissesi vardır,bilseler bizim elimizde beleşten aldıklarımızı dudakları uçuklar,hepsini toplasan benim portföyümün 10/1 kadarı etmez,neyse biz işimize bakalım![]()
Evet süreç bitti,şimdi hesaplara bakma zamanı...Bir bedelli süreci defterini böylece kapamış olduk![]()
Dur bakalım,daha geride %80 var,saat 18 sonrası herşey belli olur,zaten portföyün birden yukarı fırlar o zaman anlaşılır...Bazende 17.55'de belli oluyor,Atlasta öyle olmuştu...Bundan sonra bedelliye girersem R olayın çok iyi takip etmem lazım E hisseden fazla olmayacak kayıdıylan,Eti takibimde,R olayında yüksek,genellikle trade yaparım.
Yer İmleri