Sayfa 178/581 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by rematada Yazıyı Oku
    Hocam elinize sağlık da bu ********ler grafik dinlemiyor,kimseyi bırakmadılar.
    BY alıyor KY satıyorsa hedefler yüksektir.

2. Eşleşme kaç oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. 4. Çeyrek kar/zarar tahminleriniz nedir arkadaşlar.

4.  Alıntı Originally Posted by rematada Yazıyı Oku
    4. Çeyrek kar/zarar tahminleriniz nedir arkadaşlar.
    bu sorunuza keşke cevap verebilsek. şirket yöneticilerini arasanız dahi onlarda cevap veremez. neticede bilançoları anlaştıkları bağımsız denetim kurumları hazırlıyor...benim hesaplamalarıma göre yıl sonu 2.5 milyon gibi faaliyet karı bekliyorum.buna 13 milyon bedelliden bankada yatan parada ilave edildiğinde bu rakam 15 milyonu bulabilir.

diğer bir hususta ostim prestij de teslimatlar yapılmaya başlandı..henüz belediyeden oturma ruhsatı alınmadı alınmış olsa bunu kapta bildirirlerdi. tahta yapıcıların beklediği en önemli haber bu olsa gerek.bu haber düşmediği için hisse hareketsiz kalıyor olabilir.
    eger ankarada oturan varsa yeni mah. belediyesinden öğrenebilir.bizde bilgilenmiş oluruz.

5. Tam bir ölü mıhlayıcı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    bu sorunuza keşke cevap verebilsek. şirket yöneticilerini arasanız dahi onlarda cevap veremez. neticede bilançoları anlaştıkları bağımsız denetim kurumları hazırlıyor...benim hesaplamalarıma göre yıl sonu 2.5 milyon gibi faaliyet karı bekliyorum.buna 13 milyon bedelliden bankada yatan parada ilave edildiğinde bu rakam 15 milyonu bulabilir.

diğer bir hususta ostim prestij de teslimatlar yapılmaya başlandı..henüz belediyeden oturma ruhsatı alınmadı alınmış olsa bunu kapta bildirirlerdi. tahta yapıcıların beklediği en önemli haber bu olsa gerek.bu haber düşmediği için hisse hareketsiz kalıyor olabilir.
    eger ankarada oturan varsa yeni mah. belediyesinden öğrenebilir.bizde bilgilenmiş oluruz.
    Paylaşılmış olabilir belki göremedim.. Bilanço tarihi ne zaman sn emektar?

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by seze Yazıyı Oku
    Paylaşılmış olabilir belki göremedim.. Bilanço tarihi ne zaman sn emektar?

konsolide 12 martt 2018 diğerleri 1 mart.

8.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    konsolide 12 martt 2018 diğerleri 1 mart.
    Teşekkür ediyorum..

Sayfa 178/581 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •