Sayfa 178/899 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Ayrıca ust bolinger yapıyor, çoğu hisse bir bulut içi felan endekste dahil. Bunda ise sevinecek bir durum yok ki sevineyim. Ben dussede sevinirim, hem yüküm ağır hem yolum uzun. Malum uzun yol demiryolu ile ucuz olur istedigin kadar yükle araya taktiğin katarlar ağırlık etmez daha maliyeti azaltir. No problem
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ayrıca ust bolinger yapıyor, çoğu hisse bir bulut içi felan endekste dahil. Bunda ise sevinecek bir durum yok ki sevineyim. Ben dussede sevinirim, hem yüküm ağır hem yolum uzun. Malum uzun yol demiryolu ile ucuz olur istedigin kadar yükle araya taktiğin katarlar ağırlık etmez daha maliyeti azaltir. No problem
    Arada demiryolu ile somaj denizyolu ilede navluna takilirik bu da doğal.

Borsanin acik ara en berbat 30 hissesi son 1 sene.

Ama isini nasil guzel yapiyorsa, kim ogretmisse artik, acitmiyor, zevk veriyor. Para babalarinin en sevdigi turden borsayi fonlayan tasiyici yatirimci profili.

4. myfinansda düşmüş rekor izleyici, mal dağıtmak için takipçi sayısını yüksek gösteriyorlar. Yazık kağıdın düştüğü duruma bak....

Alıntı Originally Posted by ekoloji Yazıyı Oku
    myfinansda düşmüş rekor izleyici, mal dağıtmak için takipçi sayısını yüksek gösteriyorlar. Yazık kağıdın düştüğü duruma bak....
    E 8 aydir yaziyoruz her tarafta pazarlaniyor, herkese dagitildi diye.

Kagidin dustugu durumun tek bir sebebi var... o da bir tane vasat sanayi hissesini bulunmaz hint kumasiymis gibi yerlere goklere cikaranlar.

6. Aynen katılıyorum borsa uçtu ama bizde tık yok

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by zırıltı Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum borsa uçtu ama bizde tık yok
    Neyse moral bozma, adamlar para sokuyor kac gundur.

8. Sodanin hayalcisi çok ve bu hayalciler birbirlerini etkiliyor. Para pozisyonu, döviz ağırlıklı oluşu. Aslında çoğu yazanın kotuluyenin/ iyileyenin satıp tekrar geri gelmeyi dusunenin bilinçaltına birsekilde yerleşiyor. Heleki dövizin durumu veya sonrasını düşünenler. Maalesef durum insanların olmamış şeyleri olacağına dair kalben beynine iletimi. Sonuç etki oluyor tabiki. Bu kişiler bir çeşit uyuşuyor. Bu genel burada yazdığım için böyle değil çoğu hissede böyle aslında.

Sayfa 178/899 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •