Sayfa 178/1000 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    1 ay önce 9.75 den aldığım 30 lu yumurta 17,45.
    Pazarda salkım domates 4 TL geçen gün baktım 7 TL.
    Kırmızı turp sordum 10 TL duyunca sinirimden pazardan çıktım gittim.
    Brokoli 20 TL.
    Kimlikle Maske işi dediğiniz gibi trollerin yalanı. Birde şu durum var benim şu an kaldığım kent ikamet yaptığım kent Değil. Velev ki kod geldi. (Gelmez ya) Sorun olur mu?
    Bu fiyat artışlarının enflasyona etkisi ne olur acaba.
    Mayıs ayının ilk haftası açıklanacak olan TÜFE rakamlarını takip ediyor olacağız.
    Aylık artışın % 1’in altında çıkacağı kesin de acaba eksi çıkar mı diye merak ediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Büyük sorun, birinin ikametgahı Istanbulmuş fakat şu anda Antalyada bulunuyormuş alamamış, bir genç 21 yaşında yine farklı yerde teyzesindeymiş o da nanay, okuduklarım bunlar.
    Sayın reha kaya o zaman hiç eczaneye gidip sormayayım.Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bu fiyat artışlarının enflasyona etkisi ne olur acaba.
    Mayıs ayının ilk haftası açıklanacak olan TÜFE rakamlarını takip ediyor olacağız.
    Aylık artışın % 1’in altında çıkacağı kesin de acaba eksi çıkar mı diye merak ediyorum.
    Bence tüik'e ay ay hangi oranda enflasyon açıklayacakları yılbaşında verilmiştir. O yüzden açıklanan enflasyona bir etkisi olmaz. Ama tabi ki cebimizi etkileyen gerçek enflasyona olur...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Büyük sorun, birinin ikametgahı Istanbulmuş fakat şu anda Antalyada bulunuyormuş alamamış, bir genç 21 yaşında yine farklı yerde teyzesindeymiş o da nanay, okuduklarım bunlar.
    Diyelim ki eczane dışında maske satan bir yer bulduk, eğer satın alırsak biz suç mu işlemiş oluruz yoksa sadece satıcı mı suçlu oluyor? Bunu biliyor musunuz acaba?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

ben kendimi bildim bileli kapılar kapanınca yumurtalar tavuklar telef olur ucuzlardı, petrol hikayesi gibi tavuklar yumurtlamayı kesemediği için egg future ler eksiyi görürdü.

şimdi dışarıya satış yok diye oturup günde 5 yumurta da yemiyoruz. niye artıyor arkadaş.

ülkenin dengesi bozuldu tamamen, ne desek boş, neye inansak yanlış çıkıyor.
    men dakka dukka

6.  Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    ben kendimi bildim bileli kapılar kapanınca yumurtalar tavuklar telef olur ucuzlardı, petrol hikayesi gibi tavuklar yumurtlamayı kesemediği için egg future ler eksiyi görürdü.

şimdi dışarıya satış yok diye oturup günde 5 yumurta da yemiyoruz. niye artıyor arkadaş.

Bence herkes sorunun farkında,o yüzden cambaza bak oyunu oynanıyor,suni gündem yaratıp kendi kemik kitlesini sağlam tutmaya çalışıyorlar,ancak kullanılan üslup tehlikeli,bu ülke hepimizin...

7.  Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku

arap ülkeleri yumurta alımına başladı, bu da fiyatları etkiledi..

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bence herkes sorunun farkında,o yüzden cambaza bak oyunu oynanıyor,suni gündem yaratıp kendi kemik kitlesini sağlam tutmaya çalışıyorlar,ancak kullanılan üslup tehlikeli,bu ülke hepimizin...
    bu ülke hepimizin, kabul.

ama ülke yıllardır başıboş, herkesin at koşturduğu, 5-6 senedir girilmez, yapılmaz, bak o olmaz denilen her şey oluyor, bunun adı cambaza bak oyunu değil, ülke sahipsiz, herkes istediği gibi at koşturuyor, kör tuttugunu öpüyor, ben burasındayım.

birileri zevkine doları 6,99 da tutuyor mesela.
    men dakka dukka

Sayfa 178/1000 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •