Sayfa 178/1000 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku

iyi türbülans oldu, sen aksiyon yapmışsındır.
    İnan yapmadım ..yapsam söylerim ..bugün reel hayatımdaki iş o kadar yoğundu ki ..bırak ekran bakmaya inan nefes alamadım
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İnan yapmadım ..yapsam söylerim ..bugün reel hayatımdaki iş o kadar yoğundu ki ..bırak ekran bakmaya inan nefes alamadım
    Ovlum çuvala doldurdu bu hepimizi, cetonlarını idareli kullan
    Hamdım Piştim Yandım

3. https://www.hisse.net/topluluk/showt...23#post6048923

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    hangisi ? 2 araba aldım doğuştan??
    Hocam bana da mı lolo

https://www.hisse.net/topluluk/showt...43#post5984343

Hayat hoş gerisi boş

4. Yav kuş sitesindeki gibi engelleme işi buradada olsa engellediğin senin yazdığını görmeyecek , sayfana giremeyecek bunu yapamazmı hisse net.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. Genlde borsa akıl mantık tersine hareket ediyor, öbür türlü üniversitedeki hocalar vs prof.luğa hatta doçentliğe gelmeden zengin olurlardı.

Ben de genelde terste kalıyorum ama iş öğrendim ilk hamle zarar oluyor, akşama kadar onu kurtarmak ile uğraşıp duruyorum. İlk hamleyi ters yapmak gerçekten zor.

Tebi bu kısa vadeli trading için geçerli, gerçek yatırımcı (en az 1 yıl ve uzun olması gerekiyor) risk dağılımını iyi yapar ise ortalama üstü getiri elde edbiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ovlum çuvala doldurdu bu hepimizi, cetonlarını idareli kullan
    Sen kendini kurtarmaya bak yavrum
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sen kendini kurtarmaya bak yavrum
    Ooovlum Bozkurt Reis sen niye hiç benim sayfamı ziyaret etmiyon ? darılırım haa baak

Recent Visitors
    Sayfayı son ziyaret eden 10 kişi:
    Adil Cevaz, cefaks+, deepfish, eliot+, Germiyan, kayadr+, lutfu001+, pisyedili01, sindoma53, Zinedrimed
    Bu sayfa 3,576 defa ziyaret edildi
    Hayat hoş gerisi boş

8. Borsa özellikle hisse borsası çok eksantrik bir yer. Tahvilde, dövizde karşı taraf az çok belli ama hissede kime karşı kimin olduğu net olmayabiliyor.

Herkes satarken al, herkes alırken kaç kolay uygulanabilir bir prensip değil. Yangında yapılacak iş kaçmak, yangın durumunda sorumlu kim ise onların iş yapması lazım. Dün BBHT'ye bir şirket yöneticisi çıktı, kaçanın anası ağlamaz prensibini uyguluyorlarmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 178/1000 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •