Bakalım şimdi ne olucak.
Hyosung kore nin en köklü firması türkiyeden Eupwr ı gözüne kestirmiş hyosung ekstra yüksek gerilimli transformatör üreten bir firma Eupwr ı almak istiyor Eupwr a bu teklifin yapılması bile Eupwr ın kaliteli bir firma olduğunu gösterir zaten simensle yaptığı iş anlaşması dan biz bunu anlaşmıştık şimdi hyosung ile ya Bi ortaklık veya satın alma ile sonuçlanacak Bi gizli görüşme var her halukarda şirkete teknoloji transferi ve beraberinde büyüme sağlanacak ayrıca avrupadan da tekliflerin geldiği açıklamada ifade edilmiş kısaca bu
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Tavan çözdü iyi oldu
Tekrar tavana kitleyi tekrar bozar en güzel mal toplama
Fonlar fonlar fonlar sıraya girmiş sattıkları lotları hisse fiyatı daha fazla yükselmeden taplama peşindeler niye mi yabancının peşinde olduğu kaç şirket var bist te yapıkredide de bile ıhtan Bi haber çıktı yapıkredi bile x2 yaptı özet geçeyim dedim
Senin hakkında,enerji sektörü hakkında, borsa bilgim hakkında yanılmışım.ne kadar körmüşüm. Uzun vade yatırımcı yakalanınca olunmuyormuş. Piskolojik hasta ettin beni kagıt...
“Eğriyi kendinde arayan doğruyu kalbinde bulur.”
Bu şirketin 100 milyon usd yatırımla haziran ayında tamamlanacak bir yüksek gerilim transformatör yatırımı var ortaklık görüşmesi yaptığı koreli şirket çok yüksek gerilimli transformatör üretiminde deneyimli bir şirket benim tahminim yapacağı ortaklık kim ile olursa olsunyüksek gerilime alakalı deneyimli bir şirket olacağı bu ortaklığında haziran ayından önce olması ve üretime geçmeden bu şirketin teknolojisinden faydalanmak istemesi bence şirketi tamamen satmak veya çoğunluk hisseleri ortaklık yapacağı şirkete vermek olasılık dışı sadece belli bir oranda %25 %35 gibi bir oranda ortaklık olur ve gelen şirketin teknolojisinden faydalanır yeni üretim tesisi bitince Türkiye içinde üretim yapan şirketler arasında rakipsiz olacak ayrıca gelecek dönemde yüksek ve çok yüksek transformatör lere ihtiyaç artacak hem akkuyuda hem TÜRKİYEDEKİ diğer üretim bölgelerinde ki yenilemelerde hemde çevre ülkelerden talep olacak
Yer İmleri