Sayfa 178/398 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. 2 ay içerisinde 104 milyon lot yatırım fonlarına park edildi. Tanrı aşkına söyler misin neler oluyor burda [emoji23]

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Hani satmistin ben de sevindim
    Dunku çöküş belli oldu satmamissin
    Kuruttun ülkeyi de efesi de
    SEni borsayı düşürdüğüme ikna edemeyince sattım dedim (bir üstte satmadığım yazıyordu zaten) için rahat olsun diye... Fonlar öyle kolay satılmıyor stop da olamıyorsun kolayca.. Bu saatten sonra çıkma zamanı da geçti bence... Bekliyoruz...

3. Seneye kaç lira temettü verir? 5 lira verirse çeşitli akrobatik hareketler sergilerim.

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Seneye kaç lira temettü verir? 5 lira verirse çeşitli akrobatik hareketler sergilerim.
    2 TL alırsak ben tamamım (bölünmemiş haliyle)

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    SEni borsayı düşürdüğüme ikna edemeyince sattım dedim (bir üstte satmadığım yazıyordu zaten) için rahat olsun diye... Fonlar öyle kolay satılmıyor stop da olamıyorsun kolayca.. Bu saatten sonra çıkma zamanı da geçti bence... Bekliyoruz...
    Oooo tavuk hırsızı fedor gelmiş. Ne dediğin belli , ne yaptığın belli. Fırıldak adamın tekisin. Tıpku aefes deki gibi satmadım çok iyi olacak , ama aslında geçen hafta satmıştım durumları mı yine fedor.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Seneye kaç lira temettü verir? 5 lira verirse çeşitli akrobatik hareketler sergilerim.
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...si.aspx#page-5

İş Yatırım tahmini 3,895 TL

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Oooo tavuk hırsızı fedor gelmiş. Ne dediğin belli , ne yaptığın belli. Fırıldak adamın tekisin. Tıpku aefes deki gibi satmadım çok iyi olacak , ama aslında geçen hafta satmıştım durumları mı yine fedor.
    Aynen...Sattım full nakitteyim her ay 200 bin cebe atıyorum ama işte belli etmiyorum(!). (yazışmalara bak o sayfaya git de, ne demişim)

Sana diyorum hep yalanım varsa benim yoksa ALLAH senin belanı versin KABUL MÜ?

Ayrıca o kadar geri zekalısın ki, satsam ne olur alsam ne olur... Yani sana ne ki, yani alsam, satsam borsaya yön verdiğimi düşünecek kadar akılsız da olamazsın...

Konuşulmak istiyorsun, milletin acılarından besleniyorsun ama sana daha fırsat vermeyeceğim. Ne mal olduğunu tekrar yüzüne vurmak istedim sadece.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sevgili Arkadaşlar herkese selamlar...

Borsa, Ereğli durum ortada. Onun dışında herkesin sağlığı iyidir umarım.
    5'de bir civari Aefes, kalanı ise hisse fonlarında.

Burayı gereksiz tartışma olmasın diye takip etmiyor ve yazmıyorum ama hem durum bildirimi yapayım hem de şu DALLAMA MATHİUS'u şikayet edeyim dedim...

Adamın bilgisini siz tahmin edin; fon aldım diye borsayı düşürdüğümü, Aefes aldım diye (200 den aldım 300'e gitti 280'den 5'de 1 i ile fona geçtim) Efes'i düşürdüğümü beni tahtacı ve pala yerine koyuyor

Aslında bir açıdan beni yüceltiyor ama işte borsayı düşürdüğümü söyleyerek de iftira atmış oluyor Bu kadar zeki bir arkadaş kendisi..

Ereğli'de demediğini bırakmadı, şimdi niye 5 yıl tutacaktın da Ereğli'yi sattın diyor, ulan sen değil misin EReğli, öyle, Ereğli böyle diyen... E sattık işte daha sevinmen lazım...

Velhasıl kelam adam hasta...
    Aefes sayfasında yazdı enson bir şeyler, küfür ediyorum artık çileden çıkınca ona da yarabbi şükür diyor, gerçi o demedi ekürüsü (D&3 mü neydi o şükrediyor) İşe yarayacak mı diye denedim yoksa çizgimi bilirsiniz, küfür de etmem tasvip de etmem...

Neyse, Ereğli lotlarıma hala 150-200 bin tl kadar uzağım... Belki eşitlensem düşüneceğim dönmeyi...
    Sevgiler saygılar...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 178/398 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •