Sayfa 178/1005 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    seni yıllar önceden bilirim, 2017 den önce sen de bilirdin belki beni..toplama analizlerin meşhurdu sanırım
    ben toplamam toplatırım..
    Seni hatırlamıyorum.Sn. NOHUT hatırlıyormuş.Bir ara defalarca aynı mesajı-her gün yazarak(bir yalanı sürekli söylersen, insanlar ona inanır) yatırımcıları bir yöne kandırıp,sıvışmışsın.

Toplama analiz ne demek anlamam.Benim analizim nettir..yılda bir kere agresif short yaparım./14 temmuz)

bir kere de agresif long vardır.(14-17 ekim)

Genelde yılda 3 kere senin gibiler türer...En dipte çöküş-en zirvede alış derler..İDDİALAŞIRLAR ama sonra yanılıp-binlerce beddua alarak giderler.BAK SEN, 5600 diyerek milleti etkiledin anda ben ne demişim...

ŞİMDİ,Mayıstan sonra sadece bir kere yazarak(sürekli burası -olmadı şurası dip diyen değil) burası net alıştır(8400-700) diyen kaç kişi oldu,göster bana..

Ağa kusura bakma demedim ama diyeceğim..KÖYÜN akıllısı gibi sana gülüyoruz ama bak..sen 5600 derken endeks %20 prim yaptı..Burası viob forumu 10 kere batırdın...

Şimdi alttaki analizi oku..ve borsacıların ilk 3 öğrendiği NU-PU-RSI ile bana gelme...

Ben diyeceğimi dedim..hemde endeks oradayken...DAHA NASIL AÇIK KONUŞULUR..ÜSTELİK bak sen dedikten sonra %20 yükseldik..yanıldın..SÜTÜNÜ DÖKEN KEDİ YERE BAKAR...sen yere de bakmıyorsun..

2. nohut dayı beni nerden tanıyormuş..ben seni tanıyorum ama

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    reyiz işini bilir abey... en beğendiğim sözlerinden biri :

- bende çobanım.

Çoban varsa Koyunda vardır.
    Nerede bu koyunlar?

4. bana teknik analizde 8600 lerin dip olduğunu göstereceksin..varsa hünerin bunu gösterirsin..günlük haftalık aylık..aşamalı göster bana..öyle ya..madem dip diyorsun o zaman bunu kendi kullandığın gösterge ya da teknik durumla göstereceksin..ben de sana bunun dip olmadığını göstereyim..her şey şeffaf olacak

5. 8600 dip..heee dip...2008 ağustos da dipti güya..o zaman şuankinden daha fazla yukarı gitmişti..
    düşüş trendinde her zaman tepkiler olur

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Çoban varsa Koyunda vardır.
    Nerede bu koyunlar?
    aya çıkmak için 4 şeritli yolda bekliyorlarmış..!!

7. bakın burda 100 kez yazıyorum adam hala 8600 dip diyebiliyor..o zaman ben de tuhaflık var..
    ulen sahte beklentiyle gerçek trend nasıl olur..hiç mi bişey girmiyor kafaya..
    bu yalan yatırımcı getirmez..o zaman 8600 nasıl dip olacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Valla kimseye kendimi ispatlayacak derdinde değilim...Bu forumda 17 yıldır aktif viob yapıyorum.ORTA vadede bilen bilir...Yazılarım-mesajlarım hepsi arşivimde var.

8600 ün o zamanki dip olabileceği argumanlarını: aps den-2 li tepe-dolar bazlı analiz -APSNİN REKOR SEVİYE TEORİSİ vs...den çıkarak,Tahmin etmeye çalıştım.

Belli bir zaman sonra sadece düşüncemi söylerim o kadar..ARGUMANLARI AÇIKLAMANIN bile doğru olmadığını düşünüyorum.
    ASLA insanların iradesinin önüne geçmemek lazım
    ve balık tutma tekniklerini de AÇIKLAMAMAK lazım derim.

Zamanı gelince orta vadeli short veya hisse alımını ifade etmeye çalışırım..

8700 DEN ALIYORUM GİBİ...13900 den 2 aylık agresif short gibi...

Sayfa 178/1005 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •