Sayfa 178/1005 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop LXV

1. https://youtu.be/zY3GMK2JuPo?si=9sYpy0fRL_hdTDHZ

Yedi li hocam, sana özel, kolay kolay bulamazsın bu filmi.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    fayız falan hikaye.. almak istiyince alıyor. bahane çok.

hava güneşli diye aldı bence.
    abü benim 20 sene olacak piyasalarda hiç bişeyin nedenini çözmüş değilim gerek de yok alsın versin o da kazansın biz de kazanalım gerisi hikaye ya.

ama pala işi gücü hep bana hep bana. yakaladım oğlum kuyruğundan bırakmam ula

3.  Alıntı Originally Posted by Observer Yazıyı Oku
    87. geleneksel faiz indirimi beklentisi şenlikleri mi?
    Emekli lerin harçlık ğını çılardı, şimdi dönüyor

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    altın grafiği olan var mıydı?
    Benim ekranımda şöyle:

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5. Satarsan kazanırsın, her türlü, bkz dayı

6. Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    5sn
    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz:
    -Kararlılıkla uyguladığımız Programın temel amacı enflasyonu düşürmek, sağlıklı bir zeminde istikrar içinde büyümeyi sağlamaktır
    -Dezenflasyon süreci Mart ve Nisan aylarında finansal piyasalarda yaşanan hareketliliğe rağmen talepteki dengelenme ve enflasyon beklentilerindeki iyileşmeyle birlikte 2024 yılı haziran ayından bu yana 12 aydır kesintisiz bir şekilde devam ediyor
    -Uyguladığımız ekonomi programı ve enflasyonu düşürme noktasındaki kararlı tutumumuz sayesinde bu yıl sonunda 20’li rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz
    -Küresel gelişmeler neticesinde enerji ve emtia fiyatlarındaki düşüş bu hedefimizi desteklemektedir
    -Para politikasının yanı sıra, maliye politikası ve yapısal dönüşümler ile hedeflerimize ulaşacağız
    -Sonuçlarını giderek daha belirgin olarak gördüğümüz programımızı uyum ve etkin koordinasyon içinde hayata geçirmeye devam edeceğiz

Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    5d
    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek:
    -Son 12 ayda 40 puan gerileyen yıllık enflasyon yüzde 35,4 ile 2021 yılı Kasım ayından sonraki en düşük seviyesine indi
    -Mal enflasyonu son üç buçuk yılın en düşüğü olan yüzde 28,7 gerçekleşti. Enflasyondaki istikrarlı düşüş ve beklentilerdeki iyileşmenin etkisiyle, hizmet enflasyonu da geçen yıla göre 45 puan azalarak yüzde 51,2’ye geriledi
    -Bu oran, 2022 yılı Haziran ayından sonra görülen en düşük seviyedir
    -Kararlılıkla uyguladığımız politikalarımız sonucu devam eden dezenflasyonla birlikte öngörülebilirlik, finansman imkânları ve yatırım ortamı iyileşecek, üretkenlik artacak, sürdürülebilir yüksek büyümeyle refah artışı sağlanacaktır

atış serbest bakan beyler yeni bir siyasi belirsizlik olursa buna ekonomi ve yanları hazırmı 19 martta güçlü denilen ekonominin ne olduğunu gördük arkasından 350 baz artış geldi faizde bence bunlar anlatılmalı piyasaya
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. https://x.com/Alaattin_Aktas/status/1929797889628196879
    TÜİK mayıs enflasyonunu yüzde 1,53 olarak açıkladı.

TÜİK bu oranla Merkez Bankası'nı bile şaşırtmış olmalı.

Niye mi, Merkez Bankası mayıs oranını nisandaki yüzde 3'e göre "biraz daha düşük" bekliyordu.

Böyle yarı yarıya düşük bir oran beklense "biraz daha düşük" denilir miydi?

Yani TÜİK herkesi ters köşeye yatırıp harikalar yaratmaya devam ediyor.

8. Herif yoncayi tavana kadar alacak ellam.

Sayfa 178/1005 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •