Sayfa 179/967 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Ver mehteri kardes ver...
    arkadaşlar bu mesaj bu arkadaşa yazılmış son mesaj olsun artık yolumuza bakalım.
    kardeş ne gibi sorunların var bilmiyorum fakat çok savunduğun yataş'ın topiğine son yazdığın tarih 24.05.2017 yani ortalama 18 gün falan olmuş.
    senin burada ki tek amacın provakasyon bu artık belirgin bir durum eğer pazarlayacak bir hissen var ise bunu önce yapman gereken topikte yapmalısın ki inandırıcılığın çoğalsın.
    şimdi sizin topikte yazan üyelerde görsün diye buranın adresini vereceğim onlar da seni tanısın madem yataşı bu kadar savunuyorsun neden bu işi yapman gereken yerde yapmıyorsun onlar sana hesap sorsun bizim de kafamız rahatlasın.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

2. Kardes burda günlerce hadef fiyat ne diye sorduk. Hangi fk ile hesabınız var dedik. Daha cok üretip nasil daha ucuz pazarladi şirket dedik. Finansal gelirlerinin kaynagi ne dedik. Bunlari hep makul uslupla sorduk. Bi alllahin kulu çıkıpta cevap vermedi. Ustune üstlük bazi arkadaslar tum hayvanat bahçesindeki hayvan isimlerini saydilar sahsima karşı. Diğerleri de bunlara alkis tuttu.

Yatas burda yerden yerre vuruldu. Cirosu ile dalga geçildi. Zarar açıklayacak milllet kagidi satacak dendi.

Bir allahin kulu cikipta ayıptır yapma demedi.

Şimdi bir ver mehteri yazdik hemen cevap geldi.

Madem topigi takip eden arkadaşlar var. Sorulara cevap versin. Sorularim yukarda mevcut. Bekliyorum.

Yoksa siz bir kac kisi kağıt ucacak dedi diye mi aldiniz kağıdı?

Bilancoyu incelemediniiz mi? Sene sonu kar ve fk hesabınız yok mu?

3. Yataş Türkiye'nin en güzide şirketi lakin senin gibi bir yatırımcısı olduğu için gözümde pul kadar değeri yok şirketine bu kadar zarar veren başka yatırımcı görmedim.

4. Arkadaşlar ben sadece iki hisseyi takip eder ve yazarım. Doğtaş ve kront. Bunun nedeni şirketlerin hedefleri ve yöneticilerine duyduğum güvendir. Allah aşkına yataş karı açıklanmadan dakikalar önce saat 17.50 gibi karının ne olduğu dışarı sızdırılmış ve sonrasında 10 tl nın altına gelerek devre kesici yemiştir. Şirket bilgi güvenliği konusunda gerekli tedbirleri almış mı? Bu konuyu kimse konuşmuyor. Bir sonraki bilançoda da aynı durum yaşanacaktır göreceksiniz. Bizim hissemiz en azından bu konuda üzerine düşen görevi yapmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben sadece iki hisseyi takip eder ve yazarım. Doğtaş ve kront. Bunun nedeni şirketlerin hedefleri ve yöneticilerine duyduğum güvendir. Allah aşkına yataş karı açıklanmadan dakikalar önce saat 17.50 gibi karının ne olduğu dışarı sızdırılmış ve sonrasında 10 tl nın altına gelerek devre kesici yemiştir. Şirket bilgi güvenliği konusunda gerekli tedbirleri almış mı? Bu konuyu kimse konuşmuyor. Bir sonraki bilançoda da aynı durum yaşanacaktır göreceksiniz. Bizim hissemiz en azından bu konuda üzerine düşen görevi yapmaktadır.
    Dogtas bilanco aciklanmadan once harekete basladi. Gercekleri soyle ki vebal alma. Ayrıca yatasin senin gozundeki degerinin kimsenin umurunda olduğunu da sanmıyorum. Yatasta bilançonun kötü geldiğini ima etmişsin ama bu da gercek dışı. Net kar beklentinin üstünde geldi. Ayrica kötü gelmis olsa kagit buralarda duramazdi.
    Bahsettiğin tarzda bisey olmadı. Bi gun once falan devre kesici yemedi kagit. Nerden uydurun bunu simdi?
    Bilancodan sonrada 11 e degdi kagit. Ondan da bahset o zman 😁

6.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Yataş Türkiye'nin en güzide şirketi lakin senin gibi bir yatırımcısı olduğu için gözümde pul kadar değeri yok şirketine bu kadar zarar veren başka yatırımcı görmedim.
    Kardesim bak sene sonu, 50 milyon kar ve ustune 21 fk hesabi yapanlar var. Sende hakim gibisin şirkete. Senin sene sonu kar fk hesabın nedir?

Dogtasi ciroda geri de birakan, kar açıklayan, finansal borcu çok az olan yatasin sene sonu fk 10 olurken, borc icinde yuzen ve yatasa gore daha yavas büyüyen dogtasin fk neden 21 olmus.? Açıklayabilir misn?

7. Beni burda yatas pazarlamakla itham ettiler sayin forum takipçileri
    Ancak benim buraya yazmaya baslamam merzifonlu bir arkadasin yatasi burda acimasizca yerden yere vurmasi ile başladı. Zarar edecek dedi. Millet satacak dedi. Bende yatırımcısı olduğum kagidi korumak adina yaziya başladım. Inanmayanlar geriye dönüp yazılanlara bakabilirler...

8. Günaydın iyi bir hafta dilerim. Temel anlamda Doğtaş Kelebek elbette henüz FK ve karlılık olarak istenen yeterlilikte değil ama geleceği fiyatlıyor şu an. Tartışmayı uzatmanın anlamı yok bence. Herkes geleceği fiyatlıyor. Yataş rayına oturmuş ve karını artırmış, fiyatı da artıyor. Doğtaş Kelebek te büyüme hikayesi ile gidiyor. Gerçekleşmezse gittiği fiyatın değerine göre gittiği gibi belli miktar geri gelir hepsi bu. Borsada rüzgarı arkana alıp kendini bırakacaksın. Piyasaya direnilmez. Rüzgar ters eserse o zaman kaç sadece.

Sayfa 179/967 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •