Kardeşim hissesini aldığın şirketin olağanüstü genel kurul toplantısı gündemine bakmak kadar kolay bir iş varken habire spekülasyon yapıp hem kendini hem diğerlerini germeye ne gerek var. GK tek madde,faaliyette değişiklik.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İşte bu kadar, borsada kalabilen küçük büyük pek çok yatırımcının KP ile ya acı tecrübesi ya da duyduğu gözlemlediği abukluklar varken kim gelip KP hissesi alsın ki, alıcı yoksa KP neden yükselsin ki? KP nin F/K sı bir sürü ciddi ve düzgün şirketten daha yüksekken?
Dualardan, temennilerden, hayallerden, rüyalardan başka beklenti var mı? Hele para sahibi yatırımcı için, ne özelliği var KP'nin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Benim yazimi okumak zorunda degilsin kardesim.Dolayisiyla gerilmessin de kardesim..ha ben bu hisseyi aldim gerildim sen gerilme kardesim....genel kurul gundemini okuyamadim "eyvallah"sayende bilgilendik sagol kardesim...klavyenin arkasindan benim nasil spekulasyon yaptigimi da bana anlatip bilgilendirirsen Allah Kutpo yu tavan tavan yapsin kardesim...
Sabır gösteren ihtiyaç fazlası para ile hazır düşükken toplayan elbette kazanır zira kazandıracak bir hisse hiç ummadığınız yerlere gelme kapasitesi mevcuttur. Son derinliğinde paylaşıyım 5.80 alım rakamına dikkat buraların dip olduğunun işaretidir bence.
![]()
Sayın comep paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. ..teknik daha Al vermedi sizce yarın 6 üzerine atar mı acaba? 6 uzerinde kapanış larda kutpoyu fullerim...
Normalde aldığım kağıdın derinliğini izlerin ama kutponun derinliği ne bakınca o kadar sıkılıyorum ki yok böyle bir spekt. Ya tahta yapmayı bilmiyorum yada çok profesyonel
Neyse kağıdı zirve rakamları olan 9 lu seviyelere çıkartsın da gerisi teferruat. ...
Bu tahtanın taşeronu da ıcbc Turkey sanırsam bugün 110 bin almış 118bin lot satmış. ..
Yer İmleri