Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 179/949 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 7586 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Diploma koleksiyonu ile ilgili soylemlere ne gerek var arkadaslar?.. Fikirlerinizi ve bilgilerinizi koyun ortaya lutfen, yakismiyor bence... Bu arada Mastori Ustad da cift anadal mezunudur iyi bir universiteden... Ne yani cifte yuksek lisans yapmamis olanlarin konusma hakki daha mi az olacak forumda? Nasil bir soylem bu Allah askina? (Bu arada benim diploma sayimin daha fazla oldugunu farkettim benim konusma kotam daha mi yuksek olur ki acaba?) Bence burada birakalim artik, ne dersiniz?..Iddia makami derdini anlatti... Savunma da tezlerini koydu ortaya...Daha fazla kisisellestirmenin gerei yok bence...Isler iyi giderken bunlar yasaniyor ya, sasirmamak olanaksiz!.. Selamlar, saygilar...

2.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    diploma koleksiyonu ile ilgili soylemlere ne gerek var arkadaslar?.. Fikirlerinizi ve bilgilerinizi koyun ortaya lutfen, yakismiyor bence... Bu arada mastori ustad da cift anadal mezunudur iyi bir universiteden... Ne yani cifte yuksek lisans yapmamis olanlarin konusma hakki daha mi az olacak forumda? Nasil bir soylem bu allah askina? (bu arada benim diploma sayimin daha fazla oldugunu farkettim benim konusma kotam daha mi yuksek olur ki acaba?) bence burada birakalim artik, ne dersiniz?..ıddia makami derdini anlatti... Savunma da tezlerini koydu ortaya...daha fazla kisisellestirmenin gerei yok bence...ısler iyi giderken bunlar yasaniyor ya, sasirmamak olanaksiz!.. Selamlar, saygilar...
    siz önce üstadınızın foruma yazılanları nasıl çarpıtarak cevap yazdığını okuyunuz ve anlamasına yardımcı olunuz.bu durum çözülürse tartışma çıkmaz.mevzu zaten diploma değil.

3. Sn.kemosabe bu işin buralara varacağı gün gibi aşikardı. Birilerine güvendikleri dostlarından haber gelir. Derler ki, dostum sen forum ayağını idare et? Eh adam zaten gediklidir, aç bak amma iyi oku Son cümlelerine kadar, ana neler neler? Sonra toplar sahtesi düzü etrafindakileri forum basmaya gelirler. Burası çok komik!!
    Kim var buralarda, geçmişi aç oku neler yazmış? O az ama öz doğru tespitler var. Önce bunlardan temizlenmeli buralar. Napalım ? Napalım? Önce bu gedikli tayfasının güvenini boşa çıkarmak lazım. Yanlış yok, ama herif 9 aylık fiyasko geldi bugüne kadar, acaba gene mi böyle gelecek desin gümbürtü kopar gitsin. Ulan sanki 6 aylık bilanço ile 9 aylık yorumlanacak verisi var 11 milyonun. Zaten bilmiş de 7 milyon, yaw benim oğlan 7 yaşında o bile oran orantıyı biliyor. 6 aylık 5 milyon oğlum 9 aylık ne gelir? Baba 7.5, bilemedin oğlum 11.otur 0, ama amca 7 dedi bildim diyo. Olum boşver onu o 4 diplomalı dahi, sus bakiyim sen. Sonra el birliği ile adama yüklen. Sonra akşam de ki yarına 100 bin alış gelmez, demek ki bunda bilanço dikkate alınmıyor deyip zort ben sattım. Ama önceden teknik meknik cümle içinde kullan ki diplomanın hakkını ver. Millet niye sattığını merak etmesin. Sonra insanlara güven ver. En son patlat kaybol, change your nickname. Aaaah ahh! Bunlarda geçecek ve buralardan sn.kemosabe sn.roark cirit atıcaz. He çok kazanmayacağız belki ama çizgimiz belli olacak, adresimiz belli olacak.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yılbaşından bugüne..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Neyi okudugumun gayet farkindayim Sayin Kurtdere... Silver ile ilgili tezlerinizde hakli olabirsiniz, hatta elestirilerinizin bir kismini hakli da buluyorum...Ama bence uslup ve soylem farkli olmali... Ve burasi forum, carpisan dusunceler olmali kisiler degil... Izniniz olursa, son bir animsqtma daha yapacagim... Siz kabul etseniz de etmeseniz de Mastori bu topigin ustadidir... Bir hafta arayla yalnizca onun mesaj attigi donemler yasanmis, yalnizca onun takas bilgisi paylastigi gunler gorulmustur...Bazen ironiyle soylemeye calistivim gibi, iki Mastori mesaji arasindaki fark bir haftaya yukseldiginde bu kagit ucar... Bu arada Ustadi tanimam bilmem (buradaki tartismalar sonrasinda ogrenmistim egitimini de), cogu zaman da farkli fikirlerde olmusuzdur. Evet bilanco konusunda yanilmistir, dogrudur ama bu onu linc etmemizi de gerektirmez, takdir edersiniz... Kaldi ki siz (ve tabii biz) de yaniliyoruz... Niyeti ile ilgili de birakin karari ortaklarimiz versin... Emege saygi bence egitimin en buyuk meziyetidir ya da olmalidir...Ve ustadin bu topikte cok ciddi emegi bulunmaktadir..
    Son olarak bu konuda artik yazmayacagim...Forumun artik kirlendigi kanaatindeyim.Siz ve Sayin Cumba Kuka uyarilarinizi yaptiniz, ozellikle de "ustad"la ilgili olanlar konusunda topigi takip edenler yeterli farkindaliga sahipler artik...Gelin burada tadinda birakalim...Cunku Sayin Cumba Kuka'nin da Ustadin da degerli guncel yorumlarini ozledik bu kisir tartisma onumuzu kesiyor ve uzadi da artik... Saglicakla kalin...
    Saygilar, selamlar ve tum ortaklara bol kazanclar...

6. Tesekkurler Sayin Medwig, iyi ki varsiniz... Su anda simdi, simdi...

7. Tartışma benim açımdan bitmiştir çünkü daha fazla kimseyi rahatsız etmeye gerek yok. Medwig kardeşim hiç bir yorum yazmadan ama zamanlaması itibariyle çok şey anlatan teknik paylaşımınız ve mesajiniz için ayrıca teşekkür ederim. Sn.kemosabe birbirimizi tanimasak görmesek te değerli yorumlarınız ve Hakkımdaki olumlu değerlendirmeleriniz için size de çok teşekkür ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yılbaşından bugüne..

Bu paylaşım çok faydalı oldu ki, birleşme sonrası artan lot tam 550 bin adet. Şu anda toplam fark elindeki mal tam da 550 bin. Bu mal hiç zorlamadan Delta tarafından al takke ver külah ile alındı ve 0 satışla. Bu mal ıcerdeki ortak tarafından 5 ay önce sığ ve işlem görmediginde 1.74 ten el değiştirerek piyasaya sürülen mal büyük ihtimalle. Şimdi bu malın tekrar korumaya alınıp hesaplardan çekilmesi önümüzdeki dönemde nasıl hareket yapacağını gösterecektir. Bu konu ciddi olarak yorumlanmalıdır. Ytd

Sayfa 179/949 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •