Sayfa 179/466 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. 2009-2019 yıl arası her şeyin fyatı 4 kat artmış. Bu hisse o zamanlar 1.70 imiş. Şimdi bu fiyattan alıp 10 yıl bekleyen varsa eğer maliyeti 6.80 TL. olur.

Şimdi pusuya yatmış 1.54 fiyatlardan almaya çalışıyor. Hemde bayram öncesi.

Ya bi tek sen mi akıllısın be yabancı.

YTD.

2. serefsizler takımı

3. Spk her şikayetimde bana aynı cevabı dönüyor, kanıt soruyor, bilançoya bakın örtülü kar transferi var diyorum arkadaşım daha ne kanıt göstereyim adam sene sonu kar açıkladıktan hemen soraki üç aylıkta kaç milyon parayı “ticari ilişkili taraf” diyerek mondiye transfer etti, mondiden hammadde alıyorum bıdı bıdı dedi, iyi dedi de, o malı sana en uygundan mı satıyor bakalım? gerçekten o meblalara tekabul edecek mal gönderiyor mu, bunlara ben mi bakacağım SPK!!! UYAN ARTIK UYAN!!! Bana ne soruyorsun kanıtı sen bulacaksın ben şirkete gidip çıkarın şu faturaları inceleyeceğim mi diyeceğim, çıkarın hammadde siparişlerine bakalım kaç ton mal almışsınız kaç tonluk ödeme yapmışsınız, piyasa fiyatından mı aldınız hesap verin mi diyeceğim??? Gelmiş hala bana kanıt diyor ya siz orda ne içiyorsunuz bize de verin biz de biraz kafamızı bulalım !
    Ytd.

4. Yabancı firmalar Türkiye’den bi şirket alınca ne hikmetse doğru düzgün kar açıklamıyolar. Comdo yeni adı döktaş’ta çok karlı firmaydı. Finlandiyalı şirket componenta, yüksek temettü ve bankalara borçalandırarak döktaşın karlarını aldı ve üstüne borçlu bıraktı. Hissede yıllarca 3-5 aralığında gezdi. Hisselerini satıp gidince hisse 5 e katladı..

5.  Alıntı Originally Posted by gunslinger Yazıyı Oku
    Yabancı firmalar Türkiye’den bi şirket alınca ne hikmetse doğru düzgün kar açıklamıyolar. Comdo yeni adı döktaşâ€™ta çok karlı firmaydı. Finlandiyalı şirket componenta, yüksek temettü ve bankalara borçalandırarak döktaşın karlarını aldı ve üstüne borçlu bıraktı. Hissede yıllarca 3-5 aralığında gezdi. Hisselerini satıp gidince hisse 5 e katladı..
    En büyük örneği Türk Telekom..

6.  Alıntı Originally Posted by gunslinger Yazıyı Oku
    Yabancı firmalar Türkiye’den bi şirket alınca ne hikmetse doğru düzgün kar açıklamıyolar. Comdo yeni adı döktaşâ€™ta çok karlı firmaydı. Finlandiyalı şirket componenta, yüksek temettü ve bankalara borçalandırarak döktaşın karlarını aldı ve üstüne borçlu bıraktı. Hissede yıllarca 3-5 aralığında gezdi. Hisselerini satıp gidince hisse 5 e katladı..
    Bunlar da satsa da defolup gitse keşke...
    Bunlar almadan önce Tire her sene temettü dağıtıyordu, sonra aniden ne oldu da sürekli zarar eden bir şirket haline geldiler, nasıl gelebildiler? Ülker'den hisse başı 1 dolara aldı, ne zaman 2007... aradan geçmiş 12 sene... şimdi neredeyiz 0.28 cent ???

Şirketin öncesini bilmesek inanacağız neredeyse Mondi, neredeyse inandıracaksın bizi Tire'nin karsız bir işletme olduğuna...

Mondi Tire bünyesinde, Tire' de bir kağıt bir karton, İzmit de bir karton, Kahraman da bir karton, Adana'da bir karton fabrikası olmak üzere 5 fabrikası olan şirketin eski bir hattını bakıma almak yerine kapatması haberi ile 2.72 den 1.32 ye hisse düşürdüler. Hatırlayanlar hatırlar 2015 te yangın oldu tire fabrikasında da hisse böyle yarı yarıya düşmedi...

Yemiyor muyuz Mondi, kandıramadın mı bizi, vah vah...
    De hadi get işine kumda oyna sen
    Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by ordinary Yazıyı Oku
    Bunlar da satsa da defolup gitse keşke...
    Bunlar almadan önce Tire her sene temettü dağıtıyordu, sonra aniden ne oldu da sürekli zarar eden bir şirket haline geldiler, nasıl gelebildiler? Ülker'den hisse başı 1 dolara aldı, ne zaman 2007... aradan geçmiş 12 sene... şimdi neredeyiz 0.28 cent ???

Şirketin öncesini bilmesek inanacağız neredeyse Mondi, neredeyse inandıracaksın bizi Tire'nin karsız bir işletme olduğuna...

Mondi Tire bünyesinde, Tire' de bir kağıt bir karton, İzmit de bir karton, Kahraman da bir karton, Adana'da bir karton fabrikası olmak üzere 5 fabrikası olan şirketin eski bir hattını bakıma almak yerine kapatması haberi ile 2.72 den 1.32 ye hisse düşürdüler. Hatırlayanlar hatırlar 2015 te yangın oldu tire fabrikasında da hisse böyle yarı yarıya düşmedi...

Yemiyor muyuz Mondi, kandıramadın mı bizi, vah vah...
    De hadi get işine kumda oyna sen
    O kadar yatırımdan sonra şimdi 1 dolardan sat desen satar mı acaba??

8.  Alıntı Originally Posted by mures Yazıyı Oku
    O kadar yatırımdan sonra şimdi 1 dolardan sat desen satar mı acaba??
    5 dolardan aşağı masaya oturmaz. 2018 Bilançoda sadece karton hatlarına 62milyon tl yatırım yaptığını raporladı.
    Hangi 1 dolar yani 1 doların yüzüne bakmaz.

Ama bize gelince 28 centlik şirket yani, yersek...

Sayfa 179/466 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •