Sayfa 179/1001 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Galatasaray’ın efsane oyuncusu Metin Oktay’ın vefatının 28. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz
    Fatih TERİMİN in cezasını tahkim kurulu 3 e indirmiş. Yinede derbi de yok. Hak etmiyor mu ? Bence ediyor. ATAMIZ sporcunun ahlaklısı derken eksik söylemiş sadece sporcu değil, bilimumu. Normale dönse de keyf alsak,tatlı tatlı takılsak birbirimize.
    İşin özü bozuldu. Sadece bu ülkede değil Dünyada durum bu maalesef
    Neyse az sonra 20:30 GS -KASIMPAŞA maçı var,ona bakayım.
    Metin OKTAY ı sahalarda seyretmiş biri olarak :gani gani rahmet dilerim.
    Bunu hatırlattığınız içinde ayrıca size teşekkür ederim Mustafa bey.

2. Fatih hoca sütten cıkmış ak kaşık değil ama ceza aldığı konuda hiç suçu günahı yok. Çok daha ağırını defaatle söyleyip sıfır ceza alanlar var. Bu sene çok sağlam uğraşıyorlar biraz da başkaları olsun diye ama cimbom ağır taştır izleyelim bakalım. Metin Oktay ı canlı izlemeyi çok isterdim çok şanslısınız hürmetler.
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Fatih TERİMİN in cezasını tahkim kurulu 3 e indirmiş. Yinede derbi de yok. Hak etmiyor mu ? Bence ediyor. ATAMIZ sporcunun ahlaklısı derken eksik söylemiş sadece sporcu değil, bilimumu. Normale dönse de keyf alsak,tatlı tatlı takılsak birbirimize.
    İşin özü bozuldu. Sadece bu ülkede değil Dünyada durum bu maalesef
    Neyse az sonra 20:30 GS -KASIMPAŞA maçı var,ona bakayım.
    Metin OKTAY ı sahalarda seyretmiş biri olarak :gani gani rahmet dilerim.
    Bunu hatırlattığınız içinde ayrıca size teşekkür ederim Mustafa bey.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Fatih hoca sütten cıkmış ak kaşık değil ama ceza aldığı konuda hiç suçu günahı yok. Çok daha ağırını defaatle söyleyip sıfır ceza alanlar var. Bu sene çok sağlam uğraşıyorlar biraz da başkaları olsun diye ama cimbom ağır taştır izleyelim bakalım. Metin Oktay ı canlı izlemeyi çok isterdim çok şanslısınız hürmetler.
    Yani,siz anladınız onu.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmese de,sevmediğim insanlar olsa bile, asla aile hayatının bozulmasını istemem,duyunca da üzülürüm. Milas mahkemesi olayı bitirdi diye duydum 15 gün önce.
    o kadin o adama 1-2 gomlek yuksek geliyordu zaten

Wikileaks te kari koca aralarindaki email yazismalarinda insanlar ben dahil kadinin yazdiklarina hayran kalmisti. Bir insan bu kadarmi alcakgonullu olur tevazu sahibi olur.

ABD den sosyoloji doktorasi olmasi ilginc bir kitap yazmis olmasi ve kocasinin Islam dini kisvesi altinda bazi bayanlarla (NY ta victoria's secret mankenleri) gunah islemesini oyle guzel yermistiki emaillerde, bir cok AKP li olmayan kadin bile "diren yanindayiz" falan diye pankart asmisti internette baya destek sayfalari acilmisti ama kadin hic orali bile olmadi. Demekki buraya kadarmis.

Takdir edilesi bir kadin ve parti yada ailesinden cok farkli biri.

Bu arada emaillerde NY ta adama manken bulmaya yardim eden Adil isimli adamida hakkaten cok merak edip baya arastirmistim ama sanirim gercek ismi degil bulamadim. O adamin yazdiklari daha da ilgincti. AKP nin NY taki ana elemani gibi bir sey.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Özel konular,sonuçta, uzak durmak lazım. Kasımpaşa çok iyi oynuyor,umarım tüm sezon bu şekilde oynar lige renk katar,takip edeceğim

Ahmetg Guest

Günaydın kafe

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 179/1001 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •