Yukarda en güzel ornegi TTE fonu dün -4 getiriyorken herkes yandim bittim kavgalar cikti bugün +3 lerde yarinda kim bilir + 2 ertesi gün -2 yapacak
Kafanizdaki kar rakamini aldiysaniz cikin o fondan
Kumar gibi daha cok daha cok düsünmeyin..
Yukarda en güzel ornegi TTE fonu dün -4 getiriyorken herkes yandim bittim kavgalar cikti bugün +3 lerde yarinda kim bilir + 2 ertesi gün -2 yapacak
Kafanizdaki kar rakamini aldiysaniz cikin o fondan
Kumar gibi daha cok daha cok düsünmeyin..
Birde kendi kararinizi kendiniz verin..burda biri su fon boyle getiriyor..iste kol kesme zamanı ..borsa cokecek ..filan diyen kisilere bakmayin ..baskasinin fikirine gore hareket ederseniz kaybedersiniz..o kişi cikip cebinden size zararinizi vermeyecek ..belki o kişi fon sirketinden para alıyor .. burdaki arkadaslar ne kadar borsa yada fon hakkinda bilgili ..pandoranın kutusu..bilemezsiniz neyin ne oldugunu..
Kafanizi agrittim..
Herkese bol kazanclar..
Onur bey kvba veya ppf tercihi olanlar genelde mevduatci riski sevmeyen ve her gun getirisi olsun isteyen kesim. Bu profilin borsa ile isleri pek olmaz, su an faizlerin iyi getirisi olsa kvba ve ppf ile de ugrasmayacaklardi. Ben bu refleksi anliyorum saygi duyuyorum cunku ben de bir miktar kvba ve ppf deyim anlik likit olsun diye. tabiki piyasada risk almadan getiri olmuyor ama mevduatcilarin aldigi tek risk parayi bankaya yatirmaktir [emoji4]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merkez Bankası’nın net döviz rezervleri eksi 13,4 milyar dolara düştü
İktisatçı Mahfi Eğilmez’in kendi blogunda yayınladığı son yazıda, TCMB’nin kendi verileriyle TCMB net rezervlerinin hesaplanabilmesi için, dış varlıklardan döviz cinsi yükümlülüklerin çıkarılması yoluyla 16,2 milyar dolar olduğu ve bu miktardan da swap yoluyla alınan borç paradan düşülmesi yoluyla net hesabın eksi 13,4 milyar dolar olduğu hesaplandı. https://www.gazeteyolculuk.net/merke...r-dolara-dustu
TTE +%5,08 ile zirveden devam ediyor. AFT nasdaq teknoloji +%2,41 ile takipte.
Hisse senedi fonları tek hisseye maksimum %10 yatırım yapabiliyor ama TTE gibi endeks fonları ise bu oranı %20'lere kadar çıkarabiliyor. TCD ise değişken fon olduğu için orada da herhangi bir sınırlama yok. Bununla ilgili bir mevzuat okumadım ama portföy dağılım raporlarını incelerken dikkatimi çekti.
https://twitter.com/Haydaracunn/stat...536348672?s=19
Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk
Yer İmleri