Sayfa 179/375 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
Arama sonucu : 2998 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by fthylmz5400 Yazıyı Oku
    Yasemin hanm. daha aşağısı varmi sizce. inş. bilançoda kurtarırız. Maliyet çok yukarida
    Bence yok ama insan sevdiği kağıdın çıkmasını istemez, eline ne geçerse toplar çünkü.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Bence yok ama insan sevdiği kağıdın çıkmasını istemez, eline ne geçerse toplar çünkü.
    Yasemin hanım Vestel hakkında ki düşüncenizi kısaca rica etsem.

3. Yasemin Hn su serpmiş gönüllere fakat;
    Hala 50 haftalık ve 50 aylık ortalamalardan uzağız.Telnikçileri de gemiyw bindirmek için en azından102 lere kadar belki altınabir korku filmi oynatabilirler ..haa umarım olmaz buralardan yavaş yavaş kağıdı düzene sokabilirler ama öyle ralli falan beklemeyin bence rasyonel değil.Alım yapacaksanız da kademeli girin derim YTD

Hikaye aslında net yeni rezerv var mı ? Müsadere sonrası satış mı devir mi ? Temettü mü bedelsiz mi yoksa iç etmek mi
    Bu konular tekniği duman eder gider.Ha bunların her olumsuzu da olumlusu gibi düşüş de etkili olur iki ucu bıçak

Sabırların gerçekten test edileceği minimum 1 yılımız var belki 2
    Umudum var mı evet rakamlar olmalı diyor diyor da sabrım ve inancım var mı? İşte orası muamma çünkü güvenmediğim parametreler var…Akın İpek bile dava kaybedildi derken nedir bu yaşananlar? Ateistler bunu da açıklasın

YTD

4. Bir de şirket hakkında yazayım
    Yatırımcı ilişkilerini arıyorum arkadaş bana soruyor benden bilgi alıyor başka yatırımcının mış diye bilgisini bana geçiyor
    Yahu şeffaflık neden zor.Sadece kaç mahkeme var,içerik ve tarihleri konusunda bilgilendirme yapmak bu kadat zor mu ? Yahu bu şirketin kayyumu da olsanız bilmek ve bilgilendirmek zorunda olduğunuz birşey değil midir? Hisse daha yükselecek gari demek kolay ama bu bilgiler ise zor. Biz kayyumuz sadece durumu idare ediyoruz diyemezsiniz çünkü size göre durum bize göre yatırım…dedikodular ile haber alıyoruz o da yarım yamalak

Mesela merak ediyorum 9 Ocak ta karar çıktı Mayıs ta İstinafta TR de olanların cezaları ve müsadereleri kesinleşti firariler için ise yeni süreç başlatıldı ve Haziran 2022 ye ötelendi.. Hayret aslında sonucu az çok belli olan bir dava neden bu kadar ötelendi bilmediğimi bişi mi var ?

Bunları geçtim Firarilerin şirket üzerindeki payı ne kadar genel kurul kararı almaya engel mi bunu da sordum buna da cevap yok.. nasıl yatırımcı ilişkileri bu… ayrıca ne kadar büyüme oldu ne kadar istihdam arttı dedikodular gibi arpalık olma durumu var mı????

Ülkemiz için en büyük sorunlardan biri şeffaflıl ve liyakat…
    YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Yasemin hanım Vestel hakkında ki düşüncenizi kısaca rica etsem.
    işler iyi gitmiyor. İnan kıraç uzmandır ve ortaklıktan ayrıldı, elektrikliye daha çok yol var diyor, diğer konularda vestel iyi

6. Akın İpeği okudum anladığım kadarıyla bunalıma girmiş annesi ve kardeşi hapisten çıksın diye asılmayacak davaya yargıtay onayacak ve bitecek, sonra salıverecekler hatalı karar diye... Sanırım hisseler o gune kadar üç katına çıkar. Yılbaşına kadar yargıtay karar verecek benim kanaatim.

Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    işler iyi gitmiyor. İnan kıraç uzmandır ve ortaklıktan ayrıldı, elektrikliye daha çok yol var diyor, diğer konularda vestel iyi
    İnan Kıraç bunamış diye bir yazı okudum Twitter da ama ne kadar doğru bilmiyorum

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

8. Yasemin hanm. Bu ertelendi denilen dava akin ipeğin kaçak olduğu için ayrılan dosya davası degil mi? Yani İstinafta olan müsadere karari beklenen karar davasindan mi bahsediyor acaba Akin ipek sonuçlanan dava bu olabilirmi?

Sayfa 179/375 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •