Yasemin hanm. daha aşağısı varmi sizce. inş. bilançoda kurtarırız. Maliyet çok yukarida
Originally Posted by fthylmz5400 Yasemin hanm. daha aşağısı varmi sizce. inş. bilançoda kurtarırız. Maliyet çok yukarida Bence yok ama insan sevdiği kağıdın çıkmasını istemez, eline ne geçerse toplar çünkü.
*Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by yasemin5566 Bence yok ama insan sevdiği kağıdın çıkmasını istemez, eline ne geçerse toplar çünkü. Yasemin hanım Vestel hakkında ki düşüncenizi kısaca rica etsem.
Originally Posted by Cok Yasemin hanım Vestel hakkında ki düşüncenizi kısaca rica etsem. işler iyi gitmiyor. İnan kıraç uzmandır ve ortaklıktan ayrıldı, elektrikliye daha çok yol var diyor, diğer konularda vestel iyi
Originally Posted by yasemin5566 işler iyi gitmiyor. İnan kıraç uzmandır ve ortaklıktan ayrıldı, elektrikliye daha çok yol var diyor, diğer konularda vestel iyi İnan Kıraç bunamış diye bir yazı okudum Twitter da ama ne kadar doğru bilmiyorum Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Cok İnan Kıraç bunamış diye bir yazı okudum Twitter da ama ne kadar doğru bilmiyorum Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi diyenler vestel hissesine sahipse inanma. bir hisseye inanan körleşir tarafsız düşünemez.
Forum Rules
Yer İmleri