Sayfa 179/1001 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    niye açıyosun tatsız konuları? ne olacak, ödedik cezamızı nakit olarak ertesi sabah.. short stopsuz olmaz, her zaman yazılıdır benim cover..

long öyle değil, long poz taşımak, hisse taşımakla aynıdır benim nazarımda.. kağıt seçme derdine girmeksizin direkt endeksi almışım diye bakarım
    iki defa short dolar kontratlari actim dediniz....Her iki defada dolar patladi.....Ne ise..Her kesin zarari ve kari kendine.....

Arkadaslar bugun reizz iadei ziyaret icin Subat ayinda BAE'ne gidecegim dedi. Israil, Misir, Suudilere guller ve cicekler dagitti...

Mevzu muhalefetin tiye aldigi gibi basit degil...Dis politikada ciddi eksen degisikligi var...Turkiye artik pragmatik bir dis politika izliyor.....Gecen hafta Turk Devletler Teskilati resmen kuruldu....Bu tarihi bir adim idi...Devami gelecek....Ermenistan U donusu yapmaktan baska bir secenegi kalmadi. Turkiyeyi Orta Asyaya direk bagliyacak Zengezur karayolu koridoru acilacak.

Ote yanda Turkiye Malezya, Pakistan ve Endonezya ile birlikte ayri bir muluman blok kurmaya calisiyor.....Balkanlar icinde ayri bir girisimi var..

Ayrica 2022 Istanbulda islami finans merkezi acilacak....MB binasi acilacak. 2 Trilyon dolar civari islami finans var....

Iktidarin gecmisin uzerine cizgi cekip zengin korfez Araplarina yakinlasmaya gitmesinin bir nedenide bu projedir.

Son zamanlarda kurlardaki dalgalanmalar adeta bizi hipnoze etti. Gozden kacirmamamiz gereken baska onemli gelismelerde var. Bunlari bunun icin yaziyorum.

Ah şu romantizm.
    Başımıza ne geldiyse bu romantiklerden geldi.
    Bari en basit sürtünme kuvvetini hesaba katsaydınız.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Tospa abi bende 10 ila 13.50 arası ZigZag olsun isterdim ama malesef bisttin palası yardıra yardıra giderken bu yılanoğlu bakacak mı, bist gevşer diye o ihtimal vardı artık o da kalktı ortadan, kimse gevşemesin madem. çift taraflı ralliye devam. bist 2300 olsun yılanoğlu 20 tl olsun
    Hamdım Piştim Yandım

4. Reis yarın satış olabilir. Yarın akşama kadar. İzleyeceğim piyasayı.

Bu ihtimale biraz oynadım sabah artı açarsa biraz daha oynarım.

Sonrasına sonra bakarız.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tospa abi bende 10 ila 13.50 arası ZigZag olsun isterdim ama malesef bisttin palası yardıra yardıra giderken bu yılanoğlu bakacak mı, bist gevşer diye o ihtimal vardı artık o da kalktı ortadan, kimse gevşemesin madem. çift taraflı ralliye devam. bist 2300 olsun yılanoğlu 20 tl olsun
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yaklaşık 10-15 gündür şort siftahı yapmadık bistte eski şortları stoklayıp üüülece bekliyik, şu yılanoğlu bikaç tavan daha yaparsa eli rahatlatırız, biliyon bist şortcusunun teminatı yılanoğlu
    Yeni ekokomik model çok güzel..Faizi düşürelim ama giren vatandaşa girsin modeli..20 yıl sonra buldular..bu model yılanoğlunu Şahmeran bile yapar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Ben de bugün tofaş şorta başladım bakalım..bu kurlar ile yurt içi araç satışı git gide daralır..ihracat ise fiyatın içindedir diye düşünüyorum..
    tofaşa bilanço olarak ederi nedir diye bakma, şöyle bak- mesela birisi gelse koça teklif yapsa -bu tofaş fabrikayı bana kaça satarsın? diye sorsa, herhalde 3 milyar dolar teklifi adamın kafasına çarpar ali koç, masaya bile oturmaz, 5 milyar dolardan açar pazarlığı

aselsan hisse pay satışı da aynı, herhalde bu satışın pazarlığı geçen hafta başlamadı, hisse 15-16 patinaj çekerken, oralarda bi rakam belirlenmiş olsa, dolar bazlı belirlenmiştir.. sonra kur yüzde 50 yaptı, hisse daha onu anca yaptı, üstüne prim var mı belli değil

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Yeni ekokomik model çok güzel..Faizi düşürelim ama giren vatandaşa girsin modeli..20 yıl sonra buldular..bu model yılanoğlunu Şahmeran bile yapar..
    Bu model ile finişe gidilecek. Yılanoğlu altın vuruşa gidiyor,altın vuruşunu yapabilirse, tahminen 2023 seçimlerinde iktidar el değiştirecek...altın vuruşunu yapamazsa bir 5 yıl daha fakirleşmeye devam ederiz. Bugün markete gittim alışveriş için, felaket bir pahalılık var, arabayı doldurdum ama kasiyere giderken içimden kredi kartı limiti yeterli gelir umarım diyerek tıss tıss tısırdadım.
    Piyasa yavaştan acıtmaya başlıyor
    Hamdım Piştim Yandım

8. Türkiye, 'büyük ekonomilerde sefalet endeksi' sıralamasında 1. oldu.

Elhamdulillah bundada liderliği kaptırmadık...

Sayfa 179/1001 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •