Geçmişte silah patlasa vanet tavan devamında aselsan öylesine kasedi geri sardım hisse ne hallerde
Geçmişte silah patlasa vanet tavan devamında aselsan öylesine kasedi geri sardım hisse ne hallerde
Yeni tartışmalar başlatmaya gerek yok.
Herkes bildiği gibi yapsın.
Tüm paydaşlara bol kazanç dilerim.
Son düzenleme : aokan1973; 02-08-2022 saat: 22:59.
Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!
Tamam ama bunlar hissenin 15 ler den 28 lere gitmesine engel olmadı.S-400 Karar siyasi mi evet. Ama hissede olan biteni her şartta siyasi bir şeye bağlamak yanlış.O zaman ben pozisyonu alayım s-400 kararı olmasa ne güzel para kazanacaktım deyip işi de oraya bağlayayım bu doğru bir yaklaşım olmaz.
Şeffaflık ile başlayan cümleniz değil bu hisse için genelde piyasa için sıkıntı düzelir mi? Düzelmez yatırımcı pozisyon alırken bunu dikkate almalı. Bunun için şimdi başıma iş açmak istemiyorum ama sürekli tebliğler ile yama yapılan spk kanunu hangi başkan zamanında çıktı. Zaten bunun üzerine tartışılacak çok fazla şey yok.
Fon ve portföy yönetmelikleri de gözden geçirilmeli ve bana göre değişmeli.
Şirketin kar marjı düşük ya da alacaklarını geç tahsil ediyor ya da diğer bu ve benzeri konular tabii ki konuşulur eleştirilir tartışılırda. Yine topiğin bu haline şükür.2019 kasım aralık çok daha garip laflar ediliyordu.
Ama bu hisse dahil gerçekten bu fiyatlar çok komik. Ben ısrarla dış seslerin kesilmesini beklemeye ya da müzik sustuğunda sandalyesiz kalmamak niyetindeyim. Bazı fiyatlamalar gerçekleşir bazı olumsuzluklar o zaman konuşulur. Ben şu an ki fiyatlamaların bazı durumları kullanarak negatif yönde çok abartıldığını düşünüyorum.
Ama yine de 23,2 üzerinde kapanışlar olana kadar tabii ki kısa vadeli riskler var.Ben bu riski alırım kimisi de almaz kimseyi eleştirmem.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
ASELSAN yabancı oranı 1 Ağustos 2022 % 24,24. 2 Ağustos 2022 % 24,18.
Fark % -0,06. Hisse kapanış fiyatı: 22,72 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Leş oğlu leş bu saatten sonra gitsen ne olur millet parasını başka yerde katladı sonra geldi buraya girdi sen kendi öz sadık yatırımcını rezil ve mağdur ettin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tlegramda millet sayfası var orda basıyorlar gelmisine geçmişte
kurthan
Bu sene için bedelsiz verirmi dersiniz?
Yer İmleri