Valla hocam bu hep böyledir. Bir satar, diğeri alır. %5 düşen hisselerde, %50 düşen hisselerde de böyle durum.
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu satış tek günde olmadı ki, günlerce tek satan hep Tacirler, ky bu kadar mı akılsız ki göre göre almaya devam ediyor?..
y.t.d.
Resmen midem bulandı artık. Bu ne be. Her işi hallettin 'Fesli' yi retweet etmen mi kaldı. Bimer 'e yazdık cevap veren yok, meclisteki partilerin tüm ekonomi kurmaylarına mail attım. Bakalım burada gündeme gelecek mi.
Ne olursa olsun, bizden olsun anlayışı yönetimde ölçü ise işte gelinen sonuç bu olur. Tahtayı çook uzun hatta 10 yıllık dönem bazında bile bir karanlığa soktunuz. Allah bildiği gibi yapsın. Çok uzun vadeli endeks bazında trendi bile kırdırdınız ya şu tahtaya size helal olsun.
Biri geçen gün çıkmış demiş ki maliyetlerin şu kadarı dolar ve ithal demiş. Afedersiniz de Türkiye 'de hangi üretim yapan kurumda bu böyle değil. Afedersiniz de ağlama makamındasınız, sorumluluk makamındamısınız. Tamam para kazanamadınız peki şirket giderlerini rehabilite etmek için ne gibi bir çalışma yaptınız bugüne kadar. Maaşallah Genel Yönetim, Reklam, Pazarlama giderleri ellerinizden öper. Ondan sonra yok şöyle yok böyle. Zaten çok bişey beklemiyordum ama bu kadar berbat performasıda beklemezdim doğrusu. Gerçi farketmez, önce boya sektörü, sonra medya sektörü, sonra ajans, sonra gübre sektörü, bundan sonrada herhalde 5 yıldızlı bir otelde görev alır bu arkadaş. Maaşallah her sektörde bilgi sabihi. Sektörel uzmanlaşmayı aşmış.
Hele önümüze sandık bir gelsin, biz de gidip görevimizi gördüğümüz muamele ölçüsünde yapacağız. Bu saatten sonra fizana gitsede ben sandıkta görevimi yaparım arkadaş. Bana bu şirketin bir yatırımcısı olarak bu muameleyi layık gören, cevabını sandıkta alacak elbet.
y.t.d.
kaç yıldır bu hissedeyim benim elim gitmiyor yeni ky borsaya mı ilgisi var ki gubrf ye girsin...ky bu hissede iddia ediyorum eser miktarda kaldı...tacir sattı kim aldı onu bilemem ky değildir eminim...belkide bereket emeklilik aldı veya ziraat aldı..bu takaslar fırıldak işi bunu çözmeye çalışmak zaman kaybı...
Yer İmleri