Artan

4,07 10 18:10
10,45 10 18:10
80,30 10 18:10
15,84 10 18:10
4,62 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

90,90 -10 18:10
26,64 -10 18:10
26,12 -9.99 18:10
272,75 -9.98 18:10
286,50 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.226.052.562,50 18:10
9.715.077.469,95 18:10
8.702.153.120,50 18:10
7.872.799.192,40 18:10
7.444.557.340,42 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 18/312 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 137 - 144 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. Sn Gazmanbaba kolay gelsin,Birkac sorum olacak ,dusuncenizi yazmak isterseniz memnun olurum yoksa sorun değil,birazcıkta sizin yazdıklarınızdan etkilenerek takip ettiğim bir hisse...
    Takasın %75 i Global de sahip Eczacımıdır,blokemidir,Kalan %25 in yarısından fazlasıda bunlarındır çünkü komedi bir işlem hacmi var anlamsız.
    Takasın %25 i nin amacı nedir %10 kazanmaksa zaten mevduat %12-14 veriyor,neyi bekliyor yumurtadan civciv yerine tavukmu cıkacak,
    HSBC 7-8 bin lot aldı son hafta varmı gecmiste ayak oyunları bu kurumun ,
    Garanti, Ziraat,İş Yatırımlar aylardır 1 alıs 3 satıs,yani 3 ün 1 nimi alırsınız diyor,neden bekliyor bu kadar lotla 110000endexte armut pişmedi mi daha...
    İntema zarar yazıyorsa Sahibi 5.cocukmu ,al biraz para eglen zarar sorun değil ,
    Bu Bilanço zararları içinde bu ülkenin Denetçisine biraz afacan yaramaz cocuk napalım düzelir mi deniyor ,
    Size göre degerinin cok altında ise illa karmı yazması lazım,kararmı alması lazım.............,,,,........YTD

2. Global malı tamamına yakını eczacı menkul kapanınca gelen patron takası takasın yarısı eczyt da kalanı da eczacıbaşı holdingte ana holding halka açık olmayan 2008 den beri halka açık kısmı topluyorlar en son geçen sene darbe girişimi alabinde ağustosta kabaca 30bin lot a yakın malı 18.45 fiyatta n aldılar kapa bakın net lot için bunun dışında finansallarında bğyük bir dev olan ecyap eczacıbaşı yapı gereçleri şirketi mevcut %6.5 civarı kottan çıktığı zaman 4.61 1 lot ecyap fiyatı idi bizden malı alınca üzerinden para sene geçmeden geçen sene bilançosunda bu rakamı değerlemeyle 1 kot 6 tl den kabaca değerlemişler ve intemin içinde 40 milyon tl bu hisseler tutuyor bana soracak olursan 1 lot ecyap 30 tl den aşağı olmaz günün birinde satılırsa göreceğiz. Ecyap toplanırken intem ve ilac yatırımda toplandı ama sermayesine göre en çok toplanan intem kabaca 2 mlyr tl ciro yaptığını kabaca bunun yarısını satışlardan iskonto uyguladığını brüt olarak 70 mlyn civarı kardan sonra geçen seneyş saymazsak 3 4 mlyn zarar yada 1 2 arada 4 mlyn kar gördüğümüz zamanlar oldu.

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.

3. Geçen sene altına kurduğu 8 mlyn sermayeli intema ev ve yaşam mutfak konseptli şirket dolayısıyla zarar 15 mlyn civarında ama önemlş değil yeni konsept çok güzel kanyonda ilgili web sitesi yada reklam filmi ile bir şeyler anlayabilirsiniz oralara gitmesen de şirketin başına yeni jenarasyon olan emre bey kendi patronun harward lı oğlu olur ki onu çol önemsiyorum genelde büyük atılımlar gençler sayesinde olur. Bu işe girneden reel sektörde alanında 1 numara plan vitra artema villeroy vs markalarıyla yer alan intema artık diğer iş koluylada büyümeye devam edecek. Bunların yanında doğrudan bağı olmasada kartal bölgesinde grubun 320 dönüm yaklasık fabrika arazisi mevcut eli kulağında kentsel dönüşüm ve cendere vadisi arazilerinde 20 yılın büyük beklentisi gerçek leşmek üzere spekülasyonun kralı burada anlayacağınız.

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.

4. Daha yazacak çok şey var ama gerek yok biraz araştırın biraz borsadaki sanak rakamlardan sıyrılın gerçek hayatta bu şirketler ve bunların rakipleri neler yapıyor bir bakın gözlerinize inanmayacak sınuz özetle batık dedikleri bilançoya göre banvit 2 tl de kimse yüzüne bakmazken el oğlu geldi patron 12 tl den satarım dedi. Demekki patron iş satışa gelince bedava olmaz diyor ama alırken nazlanıyor ve patron bu şirketi ızın zamandır toplamakta.

5. Örnek adamlar diyorki intem e gelme kardeşim malı alma alırsan çıkamazsın alıcı yok alış tarafı boş satış tarafı da dişe dokunur bişi olmamakla beraber Biz de soruyoruz madem bi poka yaramaz bu şirket neden haralagürele yapıp sürmüyon alışı doldurmuyon heryer uçmuş endeka rekor millet ipe sapa gelmez hareket eden herşeye atlayıp trade ediyor sende çek yukarı yakaladığına dağıt malı ama yapmaz neden çünkü adamın derdi dağıtmak değil aksine pakete yeni mallar almak bşr kaç tane kalan son yatırımcının hatırı sayılır malını da ıstırap çektirip almak bu sene sonu 150bin sene başından itibaren 100bin lot kalıncata ladar alması lazım süre azalıyor .mevcut kottan çıkma kuralları gereği ortaklıktan bizi atabilmesi için bizim mücadelemiz dw burada başlıyor tahminen bu rakamlar elimizde mevcut kalan son yatırımcılarla beraber sıkıntı bundan yılbaşını atlatırsak işimiz kolaylıyacak. Aklıma gelmişken bizim yatırımcı sever bedelsiz sermaye artırımını bı yeni şirket bu sermaye yetmeyebilir bir sermaye arttırımı da güZel olur hele birde patron bedelli dese süper takas onda zaten bizde payımıza düşeni veririz o zaman efsane çimento şrketlerinin spekülasyonu gibi olabilür.

6. Teknik olarak bakacak olursak açın grafiği eczyt ecilc ecbyo intem kim zirvede kim dibte korelasyon nerde kopmuş dolar bazlı ne durumda halka arzda kaç dolarmış o zaman ne demek istediğimi net olarak görürsünüz.

7. Adamlar affedersiniz kıçımdaki donun markasına ayakkabı numarama kadar çalışmışlar az daha çalışsalar nufuslarına alacaklar ...😄 valla biz sakin sakin takılıyoruz tahtada buraya yazdıkça subliminal mesajlar vermekteler deşifre ettikçe delleniyorlar beni ve bşr kaç kişiyi burada kıstırmşlar akulları sıra ırzımıza geçecekler başka su gelirse şahit olur ondan dertleri...😄 heryer çakal dolu ama ben çakal severim hahahah 😄 unutmadan ehtiyar bir bunağın bir tarafından uydurmuş hikayelere fazla takılmayın.

8. Bu sermaye ile bu iş yürümez....

100 lot hisse aldık....dellendi....var bi sıkıntı....

Eskiden bedelsiz yapardı bu fakir....

İlaççcı....adam ol....

İştirakimiz...ecyap'ı sat....

İştiraklerimiz 100 milyon tl edermi..???....sen daha iyi bilirsin....

Yüzde,,,,,,1000 bedelsiz bekliyom ilaçcı....

Sana bir lot maliyet....50 tl oldu....

Karnın ağrır sonra....bir lot 19 tl...

Adam ol ilaççı...şurda kaldı bir kaç yıllık ömrün....

Paylaşmayı öğren ilaççı....

Paylaşmayı bil...bu miilet enayimi...bu millet kerizmi....

Bi gün gelecek deccalın biri...ellerinizde ne var ne yok alacak...

Bu çaldıklarınızın hesabını vereceksiziz....??????.....!!!!!!!!!!!

Sayfa 18/312 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •