Sayfa 18/948 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 137 - 144 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Arkadaslar korkmayin jokeriniz burda ipleri elimde bu speklerin biraz kaplicalarda vakit gecireyim bunlarin biraz paralarini harciyim dedim erkekse 1.60 altina indirsin ama indiremez bi tokat cakarim ne oldunu anlamaz onun icin rahat olun bu arada keske bedelli yapsa ama inaninki bize bise yedirmezler ben bunlari daha cok hirpalicam 400 bin eksigim var gerisini siz dusunun burda kral benim bende ortaklarimi korur ve kollarim 2 bin ustu garanti para ama sizler genede tecrubelerinize kulak verin kimseleri dinlemeyin.ytd

2.  Alıntı Originally Posted by joker75 Yazıyı Oku
    Arkadaslar korkmayin jokeriniz burda ipleri elimde bu speklerin biraz kaplicalarda vakit gecireyim bunlarin biraz paralarini harciyim dedim erkekse 1.60 altina indirsin ama indiremez bi tokat cakarim ne oldunu anlamaz onun icin rahat olun bu arada keske bedelli yapsa ama inaninki bize bise yedirmezler ben bunlari daha cok hirpalicam 400 bin eksigim var gerisini siz dusunun burda kral benim bende ortaklarimi korur ve kollarim 2 bin ustu garanti para ama sizler genede tecrubelerinize kulak verin kimseleri dinlemeyin.ytd
    Ustam şuan ana paramın yüzde 28 zararındayim 2 üzerine atarsa bu zararın büyük bir kısmını kapatacagim beklemedeyim maliyet duşürmek icin atacak kurşunum kalmadı. 1 tl e kadar süzülürse o zaman yariya cekerim maliyeti .

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by joker75 Yazıyı Oku
    Arkadaslar korkmayin jokeriniz burda ipleri elimde bu speklerin biraz kaplicalarda vakit gecireyim bunlarin biraz paralarini harciyim dedim erkekse 1.60 altina indirsin ama indiremez bi tokat cakarim ne oldunu anlamaz onun icin rahat olun bu arada keske bedelli yapsa ama inaninki bize bise yedirmezler ben bunlari daha cok hirpalicam 400 bin eksigim var gerisini siz dusunun burda kral benim bende ortaklarimi korur ve kollarim 2 bin ustu garanti para ama sizler genede tecrubelerinize kulak verin kimseleri dinlemeyin.ytd
    Valla kimsin nesin necisin bilmem ama ben böyle konuşan çok gördüm ancak daha sonralı hiç esamelerini bile göremedim.. geçen 3 vakite kadar tavan demiştin.. bakalım 3 vakit ne kadar 3 vakit...bekliyoruz üstad ama daha ben bi numaranı göremedim.

4. Alım satımlarda dikkat çeken bir husus var mıdır, arkadaşlar? Grafiklerde filan bozulma var mı ya da ? (Teknikçi arkadaşlar top sizde)... Bir de bu bedelli o bedelli değil, lütfen eski yazışmalara bakınız... Yarın fırsat verirse, Bjk'da az bir bir pozisyonum vardı, ordan buraya zıplıycam becerebilirsem eğer... Sevgili Joker, Olimpiyakos maçına oynuyor muyuz var mısın?.. Selamlar, saygılar, bol kazançlar...

5. Hayirli sabahlar bol kazanclar .

6. Kademeler de ne kadar yazılı bakalim bi duzey 2 olan var mi

7. Cok guzel gidoyor asagi masaallah hic tepki falan da yok uzuncu olduk burda da hayirli olsun

Sayfa 18/948 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •