Sayfa 18/320 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 2559 madde; 137 - 144 arası.

Konu: RYSAS - Reysaş Holding

1. İyi yönü piyasa değeri 107 milyon tl olan şirketin finansman gideri öncesi 67,783 milyon tl esas faaliyet karı var.Finansman gideri özellikle GYOdan kaynaklanıyor,ne hikmetse GYO nun yeniden değerlemesi duran varlıkları,özvarlıkları RYSAS bilançosunda yok!.

2. Ha gayret ne kaldı şunun şurasında Tabana.0.84 açılış, bu kadar mı kötü yani.
    Bazı arkadaşlar bilançodaki sakatlıklardan bahsetmişler, bu durumu SPK'ya yazmak gerek diye düşünüyorum.

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3. Ben twitter üzerinden @spkgovtr adresine yazdım.Bunu fazlalaştırmak lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by salimyuna Yazıyı Oku
    Ben twitter üzerinden @spkgovtr adresine yazdım.Bunu fazlalaştırmak lazım.

Örnek bir yazı hazırlansa (gerekçeleri ile birlikte) burada paylaşılsa ve göndermek isteyenler SPK'ya gönderse.Ben henüz incelemedim detaylı bilgim de yok ama bunları tanıyorum.Fırıldak konusunda uzmandırlar.

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5.  Alıntı Originally Posted by EMPATİK Yazıyı Oku
    Örnek bir yazı hazırlansa (gerekçeleri ile birlikte) burada paylaşılsa ve göndermek isteyenler SPK'ya gönderse.Ben henüz incelemedim detaylı bilgim de yok ama bunları tanıyorum.Fırıldak konusunda uzmandırlar.

Olabilir.. konuya hakim arkadaşlar teknik olarak yazarlarsa gönderebiliriz.

6. Gayrımenkul alımları ve kiraya vermelerde incelenmeli.Düşünüyorum ; reysaş arsa alacak, tanıdığı bir şahısa aldırıp, daha sonra kendisi o şahıstan fahiş fiyatla arsayı alsa, aradaki fark kimin cebine girer.Bunlar incelendiği vakit ortaya çıkacak konular.Bu sadece beyin jimnastiğidir, asla kanıt olmadan suçlama olarak algılanmamalı.

7. Tekniği yukarı yapacak gibi hazırladı. Ve bommm ulan az değil. 83 84 e indirdi de mal toplayabilecek mi? Suana kadar alım fazla. Eldeki bulgurdan olmasında

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. şirketin varlıkları 1 milyar , 0,83 tl den satılıyor şu anda piyasa değeri ne kadar?
    beklemeye veya yatırmaya değer görünüyor bence...

Sayfa 18/320 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •