Çok enteresan. Dün tahta sahipleri kademe düşürmeye çalışıyordu. Bugün de düşmesin diye uğraşıyorlar...
Çok enteresan. Dün tahta sahipleri kademe düşürmeye çalışıyordu. Bugün de düşmesin diye uğraşıyorlar...
y.t.d.
Aylık grafik güzel duruyor artık Nuriş ne der bilinmez
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kagidi baskilamak aracılığıyla kullaniyorlar.dikkat ettim göstergeler al verdimi çiti satışa geçiyor.ziktirsin gitsin
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın mhnds06 ben kağıdımı satacak değilim bekliyeceğim kendi adıma etten püften düşür satmamızı beklesınler geç kımse kımse bedevaya para vermıyor bende paramı sokakta bulup alyağ almadım kağıt bende bankada duruyor ister satış olsun olmasın artık oda ilgilendirmiyor açıkcası alyağı satmışlar dolar gelmiş düşüyor by yatırımcı spek nasıl kımden kazanır bilmem yapcak birşey yok kendı aralarında nasıl kağıdı fazlalaştırılar kımden alırlar bilmem satranç oyunu olsa anlarım bu işleri ama adamlar parası var bolcana ounuyorlar oynasınlar herşeyın bir rajonu var derler ya bu
bizim ülke için olmuyor kaaaaaaardeş bu ülke böyle ne bilim herşeyde hile hurda var bir bakıyorsun zarar çığ gibi bir bakıyorsun kar dev gibi kağıt düştükce düşüyor seans durdurma almıyor bir bakıyorsun 3/8 kuruş kazanıyor spk seans durduruyor yani özellikle böyle imkanım olsa spk ya sormak ıstıyorum net biliyorum denk geldi kağıdımda kağıt 10/15 kuruş düştü seans durdurma almadı ama başka kağıdım insaf 3/4 kuruş arttı 1 altında daydı yaw seans durdurma aldı kağıt onun için ahlak var nede etık yok işte bizde ne yapalım
Ben de satmayıp bekliyorum ama her beklediğimiz gün kaybımız büyüyor 0.84 den mal mı satılır diyorduk şimdi 2 tavan çekse oraya geliyor. Birkaç hafta sonra da 0.59 dan mal mı satılır dediğimiz noktaya gelmek için 2 tavan çekmemiz gerekmez umarım. Adamlar iyi niyet çerçevesinde iş yapmıyorlar. Maksat ky yı sagmak. Kısa vade de ne olacağı belli değil. Sizce 0.40 olma ihtimali mi daha fazla 1.00 olma ihtimali mi? Ky olduğumuz için 1 tl olma ihtimali daha yüksek geliyor hatta 0.40 a inme ihtimali yok gibi bizce. Lakin şuan 0.40 olmaya 19 kuruş uzaktayız 1.00 olmaya 41 kuruş uzaktayız. Kısa vade de ciddi zarar yazdirabilme potansiyeli var ama uzun vade de öyle yada böyle bir vakit 1 tl yi görecektir bence. Adamlar satis haberi ile mali ky ye verdiler hangi seviyeden toplayacak lar göreceğiz. Ha bu arada bildiğim kadarıyla seans açılış fiyatından %10 aşağı veya yukarı olduğunda seans durdurma gelir. Hırsızlar kanunları bildiği için ona göre hareket eder. Bist de sistem insanları kandırıp paralarını almak üzerine kurulduğu için. Haa bizde de kabahat var tabi zaten ortam soygun yeri bizde katmerlilerine gidiyoruz sağlam şirketler varken. Herkes tercihlerini yaşar. Risk alıp daha fazla kazanmak isteyen bizler şimdi aldığımız riski yaşıyoruz. Hayırlısı diyelim. Ytd.
Sayın mühendis, ben bu hisseye birkaç sene önce çok ciddi bir patron satışı olduğunda girmiş ve ağzımın payını almıştım. Daha sonra bir satış haberi ile 1'in üzerine çıkmış, şu an tekrar bakayım dedim, son haftalarda yatırım finansman neredeyse her gün satıyor, yabancı payı halen %1 civarı. Bu yabancı payı bitinceye kadar düşüş sürer mi dersiniz?
Son düzenleme : hissedar; 02-11-2018 saat: 09:14.
y.t.d.
Altınyağ varlıklarını sattıktan sonra yeni tesis almak için harekete geçti
Altınyağ yatırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Makine ve teçhizatlarını 27,5 milyon dolara Sodrugestvo'ya satan Altınyağ, faaliyetini sürdürmek için Aydın'da Özkar İnşaat'a ait günlük 150 ton kaliteli zeytinyağı üreten tesisi almak için 17 milyon lira fiyat üzerinden anlaştı.