En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bankalar kredi veremedikleri için oranlar düşüyor...para ihtiyaçları yok sanıyorum
Bu gidişle daha da düşecek...aldıkları parayı kullanamadıktan sonra ne yapsınlar parayı.
Ekonomide biraz canlanma olması lazım...
Dün bir bankadaydım...müşteri temsilcisinin söyledikleri bu şekilde....hiç kredi talebi gelmiyor diye dert yanıyordu...
Bu oranları bile arayacağız sanırım...
Vadeleri 32 gün değilde orta vadeli olarak 2-3-4 ay gibi yapmakta fayda var bence...
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Bazilari gorebiliyor bazilari goremiyor. Bende bilmiyorum neden. Vpn ile acmayi deneyin bir de. Malum ulkede vpn siz hicbir seye girilmiyor artik.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ethem sancaktan itiraf gibi açıklama. ihale yok.Devletin malını bölüşen bölüşene. ))
Ethem Sancak, şunları söyledi:
Liderimiz bana dedi ki; Sen o otomotiv şirketinin altından kalkabilir misin? Valla ne emrederseniz onu yaparım. Ama buna gücüm yetmeyebilir. Elimdeki varidatım bu. Savunma sanayine girmek o gün için bir macera. Ben de eski bir sosyalist yeni bir Müslüman olarak kardeşlerim arasında adil bölüşmüştüm serveti. 16 da bir parçası kalmıştı.
Dedim; Bu para var. Bununla alınabiliyorsa ihaleye gireyim. Ama diyelim ki aldım. Bunu emrettiğiniz gibi güçlü bir sanayi şirketi haline getirebilmem için güçlü bir fon olması lazım arkamda. Ne yaparız dedi. Sizin büyük ferasetinizle Arapların onurlu bir bölümünü kendine getirttiniz. Katar.la neredeyse tek millet iki devlet haline geldik. Allah da gani gani para vermiş Katarla. Emir.de sizi kırmaz. Katar devletini ve silahlı kuvvetlerini bana ortak ederseniz bu işin altından kalkarız. Sağ olsun sayın Emir.i aradı o da kırmadı. BMC.nin yüzde 50 eksi birini Katar ordusuna sattım. Tek başına yapmak istemiyordum. Benim gibi deli bir Laz ortak da önerdi bana Sayın Cumhurbaşkanım. Onu da yanıma aldım; Talip Öztürk, eşit bölüştük.
Kanada'da resident olmayanlara vergi yok.
Vergiyi burada odeyecegiz gelir vergisine dahil ederek.
%15-35 arasi kademeli olarak odenecek martta.
Orada kesilen bir sey olmadigi icin mahsup edilecek bir sey de yok.
Burada hem faiz orani yuksek hem de stopaj nihai vergi oldugundan yurtdisindan faiz geliri elde etmek avantajli degil.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bir de arada kur artışını gelir sayarlarsa çok hoş olmaz. Yurt içi mevduatlarda bu bireyler için istisnai bir tebliğ ile uygulanmıyor ama bireysel dışındaki kurumsal ve ticari hesaplar Türkiye'de kur farkının da gelir vergisini ödüyor. O konu da tehlike yaratabilir.
Maliye'nin sağı solu belli olmaz.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri