Altinda 1723 e kadar dusus bekliyorum. Asagi kirarsa artik 1678 gelir tahminimce.
Altinda 1723 e kadar dusus bekliyorum. Asagi kirarsa artik 1678 gelir tahminimce.
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.
Ne guzel bir söz![]()
Bu analiz çöp olmak üzere - oldu sayılır hatta.. Güncel grafik şu şekilde:
Bu arada herkese günaydın. Yıllardır saat 7 de uyanmış biri olarak artık 10 'da uyanmak için bile alarm kurar oldum. Kendimi suçlu hissediyorum.
DXY 'ye dün bir arkadaşımın demesi üzerine baktım. Ve evet, Dolarda güçlenme başlamış. Bu durumda XXXUSD şeklindeki tüm paritelerde düşüş gündeme geliyor ki buna gönlüm hiç razı değilKalbim boğalardan yana.. Sonuç olarak bence:
W -> Boğa Trendi
D1 -> Boğa Trendi (Bugünkü D1 mumun kapanış seviyesine göre işin rengi belli olur)
H4 -> Ayı Trendi
Şu an değil de saat 15-19 arası dönemde en yüksek hacimli işlemleri göreceğiz. Bir öncekinde Boğalar baskındı. Yine onların baskın geleceği varsayımından yola çıkarsak: Fiyat bugün aşağıdaki DAILY RANGE tamamlayacak (1721) - oradan da toparlayarak PINBAR oluşturacak saat 19 'a kadar. (Sadece Tahmin)
Selamlar
Hayır fibo değil bolinger bantlarla ilgili bir sinyal bu. Sadece fibo sinyallerinde işleme giriyorum ben.
Eurusd short gbpusd long pozisyondayim. Hareketsiz bir gün ama illa ki bir atraksiyon olur. Sabırla beklemek lazım. Oltaya balığın takılması gibi![]()
Şu an (H4 dalgalanmalarına göre çizilmiş) 3 Tane olası kanal var. Henüz H4 kapanış yapmadan net bir şey söylenmesi mümkün değil. Ama bir tanesinden bir tepki geldi. Ya birileri kar realizesi yapıyor, ya da küçük bi konsolide yaşayacağız. Ben şahsen alım yönünde bi yapılanma bekliyorum. Nitekim bence büyük resimde trend yukarı dönük.
Selamlar
![]()
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Yer İmleri