Sayfa 18/245 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 1958 madde; 137 - 144 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1. Güre tesisleri haziranda bitiyor ve ilanları internette yayınlanıyor ben 3 değil 6 aylıkta ve 9 aylıkta iyi bilanço bekliyorum ve yeni projeler ytd

2. 2,5 ortalama ile şuan ki halka açıklık ile b grubu olur bizim halka arza devam ediyor bizimin satışları bitince hareket edecek gibi ytd

3.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    2,5 ortalama ile şuan ki halka açıklık ile b grubu olur bizim halka arza devam ediyor bizimin satışları bitince hareket edecek gibi ytd
    Hissenin potansiyeli var, lakin önünde iki engel var:

1-Bizim Menkul: Hissenin önündeki en büyük engel. Çıkışı frenliyor. Geçen haftalarda 1,79'dan bile satış yaptığını görmüştüm. Bizimin elindeki hisseler var oldukça çıkış imkansız gibi. Bir baba yiğit çıkacak Bizim'in elindeki hisselerin hepsini alacak ama o zamanda hissenin fiyatı 4'lere çıkar, malı alan baba yiğidin elinde patlar. Yani burası çıkmaz sokak.

2-Temettü: Bu sene dağıtılmayan temettü gelecek seneler için soru işareti yarattı. Yani şirket ne kadar da kar ederse etsin kar payı olarak dağıtmama ihtimali yükseldi. Doğal olarak hisseye yatırım yapabilecek yabancı fonların iştahını yok etmiş oluyor. Nihayetinde yabancı fonlar temettü'ye çok önem veriyor.

4. Ara sıra hissenin içinde sıkışmış olan spekler Bizim Menkul belki satış yapmayacak diye yokluyorlar ama nafile kafalarına satış yiyorlar ya da diğer hisselerde yaptıkları işlemlerden elde ettikleri gelirlerle gelip hisse de alıyor olabilirler.

5. Farkındasınız değil mi ? 1,90 üzeri çıkarmıyorlar çünkü oraya çıksa çok hızlı bir hareket yapacak ama güzel bir horizon veya güre full satış haberi bunu gerçekleştirebilir ...1,90 altı toplarım diyor gibi geliyor bana ytd

6.  Alıntı Originally Posted by gokhan2180 Yazıyı Oku

1-Bizim Menkul: Hissenin önündeki en büyük engel. Çıkışı frenliyor. Geçen haftalarda 1,79'dan bile satış yaptığını görmüştüm. Bizimin elindeki hisseler var oldukça çıkış imkansız gibi. Bir baba yiğit çıkacak Bizim'in elindeki hisselerin hepsini alacak ama o zamanda hissenin fiyatı 4'lere çıkar, malı alan baba yiğidin elinde patlar. Yani burası çıkmaz sokak.

2-Temettü: Bu sene dağıtılmayan temettü gelecek seneler için soru işareti yarattı. Yani şirket ne kadar da kar ederse etsin kar payı olarak dağıtmama ihtimali yükseldi. Doğal olarak hisseye yatırım yapabilecek yabancı fonların iştahını yok etmiş oluyor. Nihayetinde yabancı fonlar temettü'ye çok önem veriyor.
    Tebrikler,süper tespit.Bizim menkul kağıdın tepesinde demoklesin kılıcı gibi duruyor.Temettü isindede çok yanlış yaptılar.Ama şu var bu haldeyken bile kağıt yürüyebilmek için direnebiliyorsa beklenti büyük.bekleyip görelim zaman ne gösterecek. Y.t.d.

7.  Alıntı Originally Posted by gokhan2180 Yazıyı Oku

Bunda da bir hayır var bu satışlar yakında biter şirket önce b sonra a grubuna girmek.isteyecektir bunun için halka açıklığı artırıyor aksi hisseleri borsadan geri çekmek daha kolaydı horizonda ki daireler yüzde 26 iskontolu körfeze geçti güre satışları devam ediyor ve yavuz sultan selim köprüsüne ve dünyanın en büyük havaalanına komşu arsamız her geçen gün değer kazanıyor bunun yanında yeni projeler hayata geçirecekler elde hazirandan sonra proje kalmıyor belki sermaye artırımı.olabilir bİzim.satislari ve sermaye artırımı ile kolayca b ve a grubuna girebiliriz sabrı olan kazanabilir bu kâğıtta bana öyle geliyor ytd

8. Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar

Sayfa 18/245 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •