Telefon trafiğim çok yoğun oldu ve piyasayı hiç takip edemedim. Şimdi bakıyorum da 118 400 alış yapılabilecek bir yerdi, ancak piyasanın yönü sanki aşağıya döndü.
Bu nedenle yukarıya hamlelere ihtiyatla yaklaşmak lazım.
Telefon trafiğim çok yoğun oldu ve piyasayı hiç takip edemedim. Şimdi bakıyorum da 118 400 alış yapılabilecek bir yerdi, ancak piyasanın yönü sanki aşağıya döndü.
Bu nedenle yukarıya hamlelere ihtiyatla yaklaşmak lazım.
116.000 görecek sanırım, global harekete katıldık.
116.250 Seviyesinde aşağıya oyna sinyali geldi. 115.750 destek seviyesidir. Buradan tekrar yukarıya dönüş yaşanamazsa aşağıya oynamaya başlayacağım.
115.500 Seviyesi bir sonraki destek, yukarıya reaksiyon seviyemiz olabilir.
Aşağı yönlü trend riski var, fiyat 115.850 üzerine çıkarak inatçı bir şekilde kalmadıkça aşağı yönlü trendin devam ettiğini düşüneceğim.
Satış baskısı var 115.000 seviyesinin de altına düşebiliriz, bu risk var.
Gün içi 500 puanlık yükselişte satış geliyor.
Bir noktaya dikkat etmemişim, 115.000 seviyesi dünden kalan bir destek seviyesi imiş, sonradan fark ettim. Hem öyle arası molası hem de telefon konuşmalarım dolayısıyla yeterince dikkatli olamadım gün ortasında.
Şimdi trendi net bir şekilde göremiyorum, fikrim yok.
Bugün ne yukarıya, ne de aşağıya hareketlerde görüş birliği sağlanamadı.
Sabah 116.250 seviyesinde bütün gün yukarıya oyna sinyali gelmişti, netlik vardı. Buna uyarsak halen aşağıya oynamak gerekiyor.
Gün içi düzeltmeyi de 750 puan olarak yaptığımıza ve tamamladığımıza göre ben biraz AL / SAT yapmak taraftarıyım.
Yer İmleri