Sayfa 18/1000 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,559
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Virüsü cin ile beraber dünyaya yaydilar, resmen işbirliği yaptilar, bu saatten sonra ne dediklerinin bir onemi yok.
    Hükümetin zoru şu sıralar virüs değilki,onların zoru by Kemal,CAHAPE,adamlar muhalifi virüsten çok daha tehlikeli buluyor,esasında en fazla kendi çevresinde bulaşıcılık,ne kadar dergah,tekke,cemaat varsa virüsten kırılıyormuş !!!

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Maske konusunda da çok fikir değiştirdiler. Bir takın, bir takmayın dediler sağlıklı kişilere. En son ne demişlerdi hatırlamıyorum...
    sağlıklı kişinin maske takmasının bir koruyuculuğu yok, orada haklılar
    lakin kim sağlıklı, hava yoluyla bulaşma olsaydı şu an hasta sayısı 50 milyonu geçmişti
    enfekte olan kişiyle aynı markete, hastahaneye giren bile büyük risk altında olurdu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Yalanım varsa namerdim, ben bu kadar maskeliyi maskeli baloda bile görmedim.

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Hükümetin zoru şu sıralar virüs değilki,onların zoru by Kemal,CAHAPE,adamlar muhalifi virüsten çok daha tehlikeli buluyor,esasında en fazla kendi çevresinde bulaşıcılık,ne kadar dergah,tekke,cemaat varsa virüsten kırılıyormuş !!!
    Ya bu cehapeli belediyelerin yaptigi hayinlik nedir, sen halk acken ekmek dagitarak milli birlik beraberligi bozamazsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Merkezin faiz kararı yarındı değil mi. ?

7. Beşir derneği bir dernek mi varmış * Ne zaman hisse.nete girsem reklamı gözüme dayıyorlar. Koskaca büyükşehir belediyeleri bile yardım toplayamazken ( paralel- dikey devlet meselesi ) bu kıytırık dernekler nasıl toplar ? Pes artık. Reha hoca bu işte bir parmağın yoktur umarım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Beşir derneği bir dernek mi varmış * Ne zaman hisse.nete girsem reklamı gözüme dayıyorlar. Koskaca büyükşehir belediyeleri bile yardım toplayamazken ( paralel- dikey devlet meselesi ) bu kıytırık dernekler nasıl toplar ? Pes artık. Reha hoca bu işte bir parmağın yoktur umarım.
    Valla şimdi ben yazacaktım. (Sen benden uzun yaşayacaksın derler)

Ayrı reklamı görünce tıkladım, içeriğine bakayım dedim.

Ben de "pes artık" dedim. Beşir ne yav.

Sayfa 18/1000 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •