Sayfa 18/1006 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Viop - XXII

1. ingilizce bilenler bilmeyenlere annatsın.
    Sanki pozitif bişi gibi geldi.

Author: Ben Smart
    Published: 3:00 PM EDT July 26, 2020
    Updated: 3:47 PM EDT July 26, 2020
    Facebook Twitter
    To be explicitly clear, no bill has been passed into law that would guarantee Americans another round of $1,200 stimulus checks. However, prominent government officials and lawmakers have said more stimulus checks are coming, and the next official bill could be released tomorrow on Monday. Both Republican and Democrat lawmakers are now on board with the idea.

https://www.wfmynews2.com/article/ne...a-39aecbb306ed
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. S.a arkadeşler
    Yeni sayfa hayırlı olsun
    Ben açtım olmadi Bozkurt abi açtı olmadi

Ayhan abi inşallah senin ki olur bu ne la arkadeş gömü bulmuşlar gibi dik ve diri borsamız var arkadeşler

Bu arada ne kaçırdık yok olduğumuzda

Fena kavga çıkmış harelde

3. 2. George Floyd vakası olur mu? seçimler yaklaşıyor ortalığı karışabilir.

https://www.borsagundem.com/haber/te...-1-olu/1508081
    ABD’nin Teksas eyaletindeki ırkçılık karşıtı protestolar sırasında göstericilerin üzerine ateş açılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Arçelik gibi bilanço açıklayacak daha 9 askeri var palanın yarına 1250 kapanış olur demedi demeyin.
    Yarına 1250?? = 125000

Neredeyse 6000 puan yükseliş demek, hayrola Libyayı aldık da, dolar mı akıyo memlekete?

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Dido ile evlenmek, pukhette kayli minokla kaçamak yapmak, ilber hocayla boğazda rakı içmek istiyorum. Ama evin balkonunda oturmuş salıncakta sallanıyorum.
    Doğdum doğalı da koşuyorum. Yannış yöne mi gidiyorum acaba?
    Biraz hızlı gitmişsiniz. Bahsettiğiniz kişiler temiz 10 sene geride kaldı. Bundan sonra geriye bakmanın anlamı yok. İleriye bakarsanız daha iyi olabilir. Açıkçası son dönemde bahsettiğiniz kişilerin yerine kim gelebilir bilemedim.
    Bu arada salıncak alacak kadar geniş balkonunuz varsa mutlu olmalısınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. Onlar ermiş muradına bir çıkalım kerevetine: (ne demek anlamı)

Sonu iyi biten masalların bitiş cümlesidir. Başkasının mutluluğundan pay edinmek, onların sevinçleriyle sevinmek, masaldaki kahramanlar gibi mutlu olmak anlamında kullanılır.
    __________________________________________________ ___
    © Kaynak: https://www.lafsozluk.com/2014/04/ke...cikmak-ne.html
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Navtex ilan ettiğimiz bölgeye Oruç Reis gemisinin giremediği, Antalya limanında beklediği konuşuluyor. Twitter'da yunanlar bu konuyu epey işliyor ve Türkler rrr yaptı şeklinde alaycı yorumlar var. Gel de sinirlenme.... Ya ilan etme ya da gir.

8.  Alıntı Originally Posted by urungu1907 Yazıyı Oku
    Navtex ilan ettiğimiz bölgeye Oruç Reis gemisinin giremediği, Antalya limanında beklediği konuşuluyor. Twitter'da yunanlar bu konuyu epey işliyor ve Türkler rrr yaptı şeklinde alaycı yorumlar var. Gel de sinirlenme.... Ya ilan etme ya da gir.
    Aynen öyle merkel fırcayı kayınca antalya da demirli. Bunu türkiyede kaç kişi biliyor haber bile olmuyor. Medya bukdr önemli işte.

Birilerine kalsa yunanlara kafa tuttuk gemımız arama calısma yapıyor felan filan anlatsanda anlamıyor.

Sayfa 18/1006 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •