Bu forumdaki samimiyeti seviyorum.
Ayran Aslan sütü vs. Bence iyi kar hedefim 15 TL. Ne zaman olur derseniz çok bekletmeyecek.
Bu forumdaki samimiyeti seviyorum.
Ayran Aslan sütü vs. Bence iyi kar hedefim 15 TL. Ne zaman olur derseniz çok bekletmeyecek.
Net kara yansıtılan ayartıcı cazibe fiyatlanacak..
Dun de yazdigim gibi en az 10 yolculugu basladi..piyasada bunun kadar ucuz hisse kalmadi..millet Murati Ulkeri demeden dalacak mecburen..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
KAP: GOZDE [ ] GÖZDE GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/914651
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...77f40762b51af9
Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği 2021-03-02
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Evet (Yes)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 01.03.2021
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi 01.01.2020-31.12.2020
Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotlar 19 no'lu dipnot
Değişikliğin Nedeni Şirketimizin 31.12.2020 tarihli finansal raporunun 19 no?lu dipnotunda sunulan hareket tablosunda yer alan değerleme farklarının dip toplamı doğru olmakla birlikte, Penta Teknolojik Ürünleri Dağ. Tic.A.Ş., İsmet Ambalaj Yatırımlar A.Ş. ve Azmüsebat Çelik San. ve Tic. A.Ş. değerlerinin yer aldığı satırlarda değerleme farklarının yazımında hata tespit edilmiştir. Söz konusu durumun bilanço, gelir tablosu ve net dönem kar/zararına herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.
Değişikliğin Net Dönem Karına veya Zararına Etkisi Değişikliğin bilanço, gelir tablosu ve net dönem kar / zararına etkisi bulunmamaktadır.
Açıklamalar
Ek Açıklama Şirketimizin 31.12.2020 tarihli finansal raporunun 19 no'lu
dipnotunda sunulan hareket tablosunda (tablo yıllık Faaliyet Raporunda da yer almaktadır) yer alan değerleme farklarının dip
toplamı doğru olmakla birlikte, Penta Teknolojik Ürünleri Dağ. Tic.A.Ş., İsmet
Ambalaj Yatırımlar A.Ş. ve Azmüsebat Çelik San. ve Tic. A.Ş. değerlerinin yer
aldığı satırlarda değerleme farklarının yazımında hata tespit edilmiştir. Söz
konusu durumun bilanço, gelir tablosu ve net dönem kar/zararına herhangi bir
etkisi bulunmamaktadır. Tablonun doğru gösterimine bu bildirimin ek 'inde yer verilmiştir.
Saygılarımızla
Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yorumsuz artık.Tebrikler.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Pıyasa bakalım bu durumu nasıl fiyatlayacak..
Borsanın en ucuz şirketi şuan..!!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Bilanco donemi bitti gibi..Genel bir realizasyon gelebilir deniyor.kismet.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri