Biz konya diyoruz p.kent diyoruz egeen, kartn, bfren diyoruz, 1.500 TL lerde diyoruz, bu ök.z spek ve onun itneleti aşağı verdikçe veriyor.yuh ve çüşşşş. 446,5. Hayvansınız olum siz, insan değil, mahluksunuz. Operasyon evladısınız...
Biz konya diyoruz p.kent diyoruz egeen, kartn, bfren diyoruz, 1.500 TL lerde diyoruz, bu ök.z spek ve onun itneleti aşağı verdikçe veriyor.yuh ve çüşşşş. 446,5. Hayvansınız olum siz, insan değil, mahluksunuz. Operasyon evladısınız...
Bu At hırsızlarının maliyeti 15-30 TL ise bunlarin vizyonu yok kağıdın tek kurtuluşu bedelsiz açıklaması sermaye artırımı SPK diye bı kurum düşük sermaye ile devam eden şirketlere yaptırım yapmadan bı alt olmaz bunlar 300 TL de çekerler şimdi brüt takas kime yaradı 3 hırsızı bulamayan SPK ne işe yaradı brüt takas
Haklisiniz arkadaslar...Kötü söz demek istemiyorum ama gercekten diyecek söz bulamiyorum
Uzun yatan rio ya gitmiş.[emoji2]
At hırsızları demek bizbizeyiz diyorlar 10 bin lotla 40 kademe düşürdüler 300 de bekliyorum ağaları brüt takas bittiği gün yine yemleme ile 600 TL o zaman al takke ver külah sizi gidi At hırsızları kumda oynayın yakında yapışırsıniz tavaya
Brüt takasa itiraz veyahut kısaltma gibi bir durum olamaz mı?
Hareketli ortalamalara göre dönmesi gereken noktaya geldi. Çok küçük bir ihlal var. Eğer hikaye bitmediyse, buralardan brüt takasa da uygun olarak yavaş yavaş dönmesi lazım. Gelene geçene veriyoruz showunu bugün güzel yaptılar. Umarım kalıcı olmaz. Alarko gibi ne yaptığını bilen bir holdingin, içinde olduğu bu kadar kritik bir sektördeki önemli oyuncu olan şirketinin değerini, geldiği değer itibarıyla koruyup kullanacağına inanmak istiyorum. Zira 4. çeyrek karın iyi beklendiği bir ortamda yatırımcıya bu fiyatların nedeninin, spek hareketinden bağımsız ispat edilmesi lazım. Kimseye yatırım tavsiyesi değildir. Sadece fikirlerimi paylaşıyorum. İnşallah kazancınız bol olur. Sağlığınız her şeyden önemli. Herkese saygılar.
Yer İmleri