benim bugünkü oyuna hiç aklım ermedi. canları istediklerinde yokuş yukarıda olsa takviye bile kullanmaya gerek görmüyorlar. bizde burda yok zayıftı, yok cılızdı, diye güç ölçüyoruz. adamlar kafalarına göre alıp veriyorlar. bana göre al, para cepte kabarmaya başladığında sat oyunu. trent, mrent, hikaye.. boşa koyuyorsun dolmuyor, doluya koyuyorsun, almıyor ve bu hikaye böyle yalan dolan devam ediyor. çok yalan söyleyen var çünkü. adam kabak gibi oyunu göremiyor tersine gidiyor. sonrada mangalda kül bırakmıyor. bir sürü hemde. ben söylenen yalanlara değilde, piyasada çok fazla tecrübesi olmayan oyuncuları tahrik ediyorlar ona takılıyorum. yoksa banane. bu meretin olduğunu olmadığını en iyi kendileri biliyorda avcı hikayeleri alışkanlık haline gelmiş. bunu niye yazdım? şimdi twıtırda takip ettiklerim arasından birisi bayada yüklü sermaye ile oynayan hemde. gündüzkü pozisyonlarını inceledim. acemi bir oyuncuda o kadarını oynar yani.. amaan neyse hikayeyse hikaye anasını satayım
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri